Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ето го продължението на култовия филм „Вчера“

0

Актьорът Христо Шопов се връща на сцената след скандала със съседката му Патриша Тийвс, заради която го арестуваха за 24 часа в края на февруари.

Той ще участва в „Не бях аз“ – театрално представление, продължение на филма “Вчера“, чиято премиера е на 27 септември 2024 г. в театър „Сълза и смях“.

Иван (Христо Шопов) и Дана (София Кузева-Чернева), главните герои на романа и филма „Вчера“, се срещат тридесет и пет години по-късно в същото училище, в което някога са учили. Дали е възможно една-единствена целувка да свързва тези двама души десетилетия и срещата им да продължи оттам, откъдето е спряла? Ще намерят ли пътя един към друг или живота, който всеки е изградил в миналото, ще им попречи? 

Тази среща е желана и от двамата, но отлагана с години, а сега съдбата ги събира отново, за да им даде шанс да се изправят един срещу друг, да изрекат премълчаното и да разберат този таен с години копнеж дали е истина все още или е привилегия само на младостта – така анонсират сюжета създателите на постановката.

„Повече подробности от това не мога да кажа“, заяви пред „Телеграф“ Христо Шопов. На въпрос какво се случва с междусъседския скандал, той отвърна: „Вие ми се обаждате за едно, пък ме питате за друго. Нищо не искам да коментирам“.

Билетите за „Не бях аз“ вече са пуснати в продажба на сайта на „Сълза и смях“. Те са на цени от 30 и 35 лв. Сред първите, които са се сдобили с тях, са популярните естрадни изпълнители от дует „Ритон“. 

„Там сме!!! Още повече че празникът е двоен“, заяви половинката на Здравко – Катя. Тя визира, че на същата дата рожден ден празнува известната мениджърка Петя Романова, която е организатор на представлението.

„Чиста случайност, но да – емоцията ще е голяма“, отвърна Романова.

Прегледана: 185

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече