Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

„Женско царство“ – оазисът на красотата

Миски, инфлуенсъри  и актриси полудяха по анти целолитните и моделиращи тялото услуги на верига центрове за красота Женско царство

В началото на лятото всеки иска да има красиво тяло подготвяйки се за плажната си лятна ваканция. В днешно време не е тайна за никого, че само с диета или мъчителни часове във фитнеса няма как да се постигне мечтаната визия. Живеем в период на изобилие от продукти и услуги, които ни помагат да си спестим средства и време по пътя към красивото тяло.

Голяма част от българските известни личности се довериха на пакетните услуги Красиво тяло от верига бюти центрове Женско Царство.
Сред тях е Лейди България Мария Бойчева, която е избрала за себе си комбинацията от няколко процедури, с които да моделира тялото си. Тя признава, че от години посещава центровете и е редовен техен клиент. Обича да посещава новооткрития обект в Младост 3, където освен процедури за тялото се наслаждава и на терапии и процедури за своята коса.

Атанаска Троплев, която е водещ мама инфлуенсър, влогър и професионален специалист по хранене споделя, че от 2 месеца има съставена програма от специалистите в Женско Царство и през ден прави апаратен вакумно-ролков масаж, чийто ефект е да нормализира лимфния поток и да изглади неравностите по кожата. В едно от видеата си в Инстаграм, където разказва за тази процедура, тя споделя че пакетните цени на Женско Царство са на изключително достъпни цени – 5 процедури за 175 лева или 10 процедури за 300лв, а качеството им е конкурентно на най-добрите естетически европейски центрове. Като професионалист в сферата на храненето, Атанаска приема редовно хранителни добавки с витамини и фибри, които предлага център Женско Царство.

Певицата и актриса Теди Русева също е от редовните посетителки на център Женско Царство в Младост 3. Тя споделя, че благодарение на процедурите кавитация в комбинация с RF за по-малко от месец е свалила 3 см от обиколката на бедрата си. „ Редовните участия, ме изморяват и нямам възможност да се храня редовно и да спортувам, благодарение на тези процедури в Женско Царство успявам да изглеждам толкова добре.“ Споделя Теди.

Прегледана: 420

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече