Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Маги Сидерова тренира с отбора по бокс

Ще остана тук месец, имам нужда да се махна от града, каза тя

Носителката на титлата Мисис България Маги Сидерова избяга на Белмекен, пише Телеграф. Вече втори ден красавицата има честта да тренира с женския ни отбор по бокс на спортната база в Белмекен.

„Надявам се да мога да остана тук три седмици. Толкова ще продължи лагерът на нашите боксьорки Светлана Каменова и Станимира Петрова, които имат квоти за олимпиадата. Искам да благодаря много на федерацията по бокс, които ми позволиха да бъда част от това, както и на треньора им“, разказа Сидерова. Тя сподели още, че само за два дни лагерът й се отразил сякаш са две седмици. “Тренирам двуразово. Възхищавам се на тези момичета, за спортния дух, дисциплината. Имах нужда да си дам рестарт, емоционален, физически, да избягам от градската среда. Тук е страхотно, природа, климатът, дори храната ме връща в едно време, когато ходехме по детски лагери“, добави Маги. Според нея това наистина е най-доброто място, на което човек може да се съсредоточи изцяло само върху подготовката си. Няма какво да те разсейва, тоталната изолация според нея в такъв момент е много важна, за да се съсредоточиш върху това, което правиш.

Хубавицата успява да се включи в почти всички тренировки на олимпийките ни с хъс и доказва, че няма невъзможни неща, стига да има желание.       

Прегледана: 390

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече