Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Сашо Кадиев потриса зрителите с неграмотност

0

Забавното шоу „Кой да знае? стана любимо на зрителите още в първи сезон. Въпреки трудното за Кадиев начало, сега и той се присъедини към харесваните си колеги Милица Гладнишка и Христо Пъдев.

Много от зрителите обаче откриват грешки във въпросите, както по отношение на информация, така и правопис. Сашо получава забележки най-вече заради малко неясната си дикция и прекаленото членуване, пише vihrogon.

А сега да видим отговорЪТ“. Това е всеки път и ме е срам национална телевизия да има толкова неграмотни водещи като Сашо Кадиев. Аман“, гласи един от коментарите. 

„Хем да е водещ, хем да знае български? Много искаш! Много е вредно в образователно предаване, водещият редовно да не може да произнася думите. Как може да има висше образование?!? МетрОполи, не МетропОлис, Кадиев!!!! Завладяваните вместо завладените! О, боже…“

Извън тези леки забележки по отношение на правоговора и правописа, зрителите се забавляват максимално и това е целта на предаването.

„Искам само да кажа, че всички вкъщи обожаваме това предаване. Въпросите са брутални. Водим вечерни логически спорове на непредсказуеми, често абсурдни теми.

Най-забавно обаче е как Сашо вади последния отговор. Падаме! Това е трейдмарк, Саше, не го претупвай, всички много се забавляваме с теб“. 

„Страхотно забавно и образователно предаване. Удоволствие е да очаквам всеки път умозаключенията на Милица, изненадващо тънкия хумор на Сашо и вечните колебания на Пъдев“. 

Прегледана: 235

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече