Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ергенът Алек бил смотаняк

Подиграват му се заради стара снимка, на която прилича на зубър

Ергенът Алекс Младенов разсмя зрителите с нов бисер – че никога не е виждал руси турци, видя „Уикенд”. Много зрители го оприличават на актьор от турски сериал, именно защото повечето от тях са руси, синеоки и костюмирани, но момъкът, който уж търси любовта в шоуто каза, че не си виждал руси турци.

„Ти нямаш ли телевизор?” – питат се в социалните мрежи и не могат да се начудят на акъла на блондина, който последните години е претърпял метаморфоза. За визуалната промяна в него заслугата е само и единствено на екипа на шоуто, който подлага Александър Младенов на промяна, за да го превърне в това, което е сега, тъй като с предишния си вид явно нямаше да има кандидатки за сърцето му.
В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни. Преди да участва като „Ергенът”, Алек е изглеждал като типичен зубър и ако участва в холивудска продукция, то определено ще му дадат ролята на момчето задръстеняк. Носил е и диоптрични очила.
Стига бе, вижте го! Прилича на онези, дето им викат лузъри. Коя мацка ще го загледа, та камо ли десетки момичета да се наредят на опашка заради него?! Тия от продукцията са го хванали и са го преправили от-до, сигурно бая време им е отнело”, гласи друг коментар.


Прегледана: 530

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече