Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

5 параметъра, които са важни при избора на слот машина

Безброй посетители на казината са пленени от простотата, дизайна и големите печалби, които слот машините предлагат. Има голямо разнообразие на слотове и доста често се случва комарджиите, особено начинаещите, да бъдат объркани и да не могат да решат коя да изберат. От друга страна опитните залагащи могат да бъдат доста взискателни. Макар първо играчите да оценяват предлаганите им безплатни ротативки онлайн и визията им, има някои основни технически характеристики, които са различни за всички слот машини и познаването им може да помогне за вземане на най-доброто решение.

1.      Количество барабани

Обикновено повечето модерни слот машини имат пет барабана, като на всеки от тях са разположени по три картинки. Срещат се още слотове, макар и по-рядко, които могат да бъдат с четири, шест или друг брой барабани. Освен слотовете с пет барабана, следващите най-разпространени са тези, които имат три барабана. Поради броя на барабаните много играчи оприличават тези слотове на едноръки бандити, които са се появили преди повече от сто години. За хазартните фенове, за които са най-важни простотата на играта и лесно разбираемите и правила, най-добрият избор биха били слотовете с три барабана. Въпреки че при тях е трудно да се срещнат безплатни завъртания или мини игри, се случва да имат специални символи. Най-често тези символи на награди са плодове.

2.      Наличие на специални символи

При слот машините не всички символи, които се срещат имат стандартни функции. Например да образуват различни комбинации от печалби след съпоставяне в линията с платена награда. Възможно е да се срещат приоритетни символи, които имат специални функции. Обикновено върху барабаните на слот машините има три вида специални символи: уайлд, скатер и бонус. Wild е този, който има способността да замества другите основни символи, при което може да се формират комбинации от награди. В някои случаи wild може да се използва за целия барабан и също така да удвои сумата на печалбата от комбинацията, която се образува с него. При скатер символа основно предимство е способността му да формира последователности от награди без това да има някаква връзка с наградните линии на барабаните. По принцип функцията на скатера е да задейства безплатни завъртания, които могат да се появат при наличието на три скатер символа върху барабаните. Обикновено при слот машините бонусите не се изплащат. Появата върху екрана на определен брой бонуси може да доведе до мини-игра. Най-често мини-играта се свързва с темата на слота и може да донесе допълнителни печалби за играчите и обикновено се провежда на няколко етапа. Те са едни от най-развлекателните онлайн слотове, защото при тях освен късмет, се изискват известни умения. За огромна част от хазартните фенове това е много привлекателно.

3.      Тема

В света на онлайн казината има хиляди видове слот игри. Темите, върху които се основават най-популярните заглавия, имат ключово значение за успеха на слот игрите. В широкия свят на онлайн ротативките темите могат да бъдат от прости отражения на физически машини до детайлни визуализации, които обхващат приключения и фантазия. Тематични слотове представляват слот игри с аудио/визуален дизайн, основаващи се на централни идеи или концепции.  Най-често срещани са плодове, пари, бижута, има и слотове, които са посветени на телевизионен сериал или сюжет на популярен филм. Когато се отнася до избор на тематичен слот, всичко зависи от вкусовете и интересите на играчите.

4.      Рискови игри

Някои разработчици са включили във функционалността на много слот машини рискови игри. Причината за това е, че основната игра в ротативките не винаги може да осигури на играчите необходимите им адреналин и емоции. Рисковите игри могат да бъдат описани като проста покер игра, при която се изисква да се познае най-високата карта. Относно линията на слота, е необходимо да се познае само цвета на картата, а не колко е висока. Най-важното, което трябва залагащите да запомнят е, че залогът на рисковата игра е награда за тях в предишния кръг. Ако играчите го познаят погрешно, казиното ще вземе цялата награда.

5.      Брой наградни линии и възможност за избор на броя им

Обикновено слот машините с пет барабана имат 15-20 наградни линии. При слотовете с три  барабана е възможно броят на наличните наградни линии да бъде ограничен до пет. Най-често на залагащите им е позволено да изберат броя на техните активни последователности. Има и случаи, в които им се налага да играят едновременно на всички налични последователности. По принцип това се случва при новите слотове, защото те имат тенденция към фиксирани линии с награди. Най-често модерните видео слотове имат от 25, 50 до стотици печеливши линии. В зависимост от техния брои може да се определи какви са потенциално възможните печеливши комбинации, което има влияние върху цялостното игрово изживяване.. По правило по-големият брой печеливши линии показва, че се очакват повече печеливши завъртания.

Заключение

Комарджиите, които целят да реализират печалба от слотовете, е много важно да имат план. Въпреки, че слот машините са проектирани да бъдат произволни и непредвидими, могат да се вземат предвид няколко важни параметъра, с чиято помощ да увеличат шансовете си за печалба. В крайна сметка правилното решение е да се избере този слот, които отговаря на личните предпочитания и бюджета на играчите и да се залага отговорно.

Прегледана: 345

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече