Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Вижте имотите за €5 млн. на Нико Тупарев в Дубай, скрити от НАП (СНИМКИ)

Разпитваните за мокра поръчка над бизнес партньор Нико Тупарев и съпругата му Екатерина са скрити собственици на 21 имота, у нас и зад граница, за над 50 млн. лева, която криминална новина Narod.bg вече детайлно осветли.

Вече съобщихме, че сенчестата фамилия притежава общо 15 апартамента в Берлин, Сен Тропе, Дубай, София и Варна, къщи в Прага и София, 2 офис сгради в столицата и земеделска земя в Карлово, за които не се плащат данъци, което е едно от най-тежките престъпления в „бели” държави, където законът е над всичко и всеки.

Сега ще ви представим имотите за 5 милиона евро на разследваното семейство в Дубай – мократа мечта на всяка треторазрядна мутра и елитна компаньонка, като илюстрираме текста с никога непубликувани снимки от апартаментите.

Вече писахме, че Нико и Катя Тупарев притежават три жилища в столицата на емирство Дубай на стойност над 5 млн. евро.

– Два апартамента в The Address Boulevard – EMAAR – имотите са в хотел с директна топла връзка с най-луксозния мол в света – Dubai Mall .

– Апартамент в The Address DOWNTOWN Fountain View – EMAAR – топ локация на 23-я етаж с фронтална гледка към пеещите фонтани пред Burj Khalifa с цена над 2 500 000 евро. На снимката виждате Нико Тупарев, разпускащ на фона на една от най-луксозните гледки в света, магнит за измамници с неясни капитали от цял свят.

Виждате гледката на Нико и жена му от спалнята им в Дубай, случки от която тепърва ще разказваме

Запознати твърдят, че семейството посещава имотите си в Дубай не повече от 2-3 пъти годишно за по една седмица. Важно е да подчертаем, че апартаментите по традиция не са декларирани пред българските данъчни власти, което тепърва ще се превръща в криминална драма за схемаджиите.

Прегледана: 575

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече