Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Би Ти Ви вече готви 4-и сезон на Ергенът

До финала на скандалното и спорно откъм социални послания, но пък доста рейтингово шоу „Ергенът” на Би Ти Ви има доста време, но в телевизията още от сега са решили да правят нов, четвърти сезон и дори обявиха кастинг за участнички в него. Явно няма да се престрашат да снимат дамски вариант на риалитито – „Момата”, в който жена избира партньор между 20 мъже, а остават в патриархалната схема на един мъж с цял кокошарник от кандидатки за слава.
Така или иначе вече се събират кандидатки да се влюбят в следващия, четвърти поред ерген на телевизията, макар че още не е обявено кой ще бъде той.

Може би разчитат на моми, които са толкова зажаднели за мъжко внимание, че не ги интересува кой ще им го дари.  
Съобщението, че се набират нови кандидатки за слава в „Ергенът”, беше разпространено чрез социалните мрежи и предизвика доста подигравки от страна на аудиторията. Много момичета се обърнаха към свои приятелки с предложения да се явят на кастинг заедно, както тази година се явиха двете сестри Габриела и Памела.

Други пък взеха на подбив това, че въпросните сестри, както и някои от останалите участнички във формата през годините, имат връзки и очевидно влизат в риалитито единствено за да ги показват по телевизията.

Прегледана: 1200

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече