Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Филип Буков скача със страх с парашут

По-вероятно да ме блъсне кола, отколкото да умра при скок с парашут, каза пред България Днес актьорът Филип Буков. Звездата от редица сериали и формати от близо година сам скача с парашут. Признава, че все още изпитва страх, преди да полети от самолета. Но скокът му дава нужния адреналин в живота.

Въпреки че имаше проблеми със сърцето през миналата година, заради които напусна Сървайвър, актьорът не се отказва от това да влиза адреналин в кръвта му. Пазя се, въпреки че скачам с парашут. Внимавам с храна и с начина ми на живот, казва Буков.

Той се запалва по парашутизма през 2022 г. Първоначално, разбира се, скача с учител. Инструкторът прави всичко, а актьорът просто се наслаждава и гледа.

Първия си самостоятелен скок направил преди две години. Вече повече от година скача сам.

Всяка година участникът от Денсинг старс се явява на тренировъчни проверки. В момента имало един загинал от 369 хиляди скока.

Преди две години Буков счупи крак, но не се отказва от скоковете. „Това беше по време на тренировка и ми направиха операция на глезена. Само че си бях запазил скок с няколко месеца по-рано и реших да рискувам и да си махна пластмасата от крака и да се пробвам“, разказва още той. За него адреналинът е най-силният наркотик на света и е категоричен, че не би си позволил да употребява други стимуланти.   

Прегледана: 205

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече