Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Няма да е Натали! Доктор Щонова печели „Денсинг старс”

Невроложката е любимка на феновете на шоуто

До финала на шоуто „Денсинг старс” по Би Ти Ви остава доста време, но от сега е ясно кой е с най-големи шансове за победа. Абсолютният фаворит е телевизионната докторка Неделя Щонова. Тя е любимка на публиката и редовен лидер по зрителски гласове. Каквито и оценки да й даде журито, гласуването на телевизионната публика винаги досега я е изстрелвало до първото място за вечерта и няма причина тази тенденция да се промени, пише Уикенд.

В „Денсинг старс” има доста звезди, които са меко казано тромави на паркета, но и доста талантливи знаменитости, които с времето започват да танцуват почти като професионалисти. Сред тях изпъкват певицата Дара, бившият й любим, който към момента й е просто колега, Папи Ханс, стройната и гъвкава Натали Трифонова, по мнението на журито, а и на доста зрители – и симпатичната каратистка Ивет Горанова. Една участничка обаче изпъква на фона на всички останали и събира фенска маса, с която никой друг не може да се състезава. Това е чаровната и вечно усмихната доктор Неделя Щонова.
Като се изключи последният излъчен до момента епизод на шоуто, тя редовно е критикувана от журито по какви ли не параграфи, често напълно необясними за редовия човека пред телевизора, но благодарение на зрителската любов винаги е в челото на финалната класация. Това е ситуация, която се повтаря всяка седмица, откакто продукцията съобщава резултатите от гласуването на хората. Първоначално телевизията съобщаваше само оценките на журито и кой отпада от състезанието. Но след масирана критика в социалните мрежи, която продължи седмици наред, екипът започна да публикува и пълното класиране на журито, зрителите и финалните резултати, които се образуват като сбор от резултатите в първите две графи. Откакто тази информация излезе на светло, е ясно, че само много лош късмет или чудо може да помръдне докторката от първото място до самите финали.
Класациите за всеки отделен епизод се съобщават от три седмици. И през трите победител в крайното класиране е д-р Щонова, като само последния път – миналия вторник, тя беше фаворитка и на журито. Преди 3 седмици съдиите – Илиана Раева, Галена Великова, Франциска Йорданова и мъжът й Томаш Папкала, я нареди на 5-о място, но зрителският вот е компенсирал разликата с всички, оценени по-високо от журито, за да я направи първа на финала на вечерта. Седмица по-късно това се повтаря и едва миналия вторник и жури, и зрители бяхаединодушни, че Неделя и партньорът й Атанас Месечков са се представили най-добре за вечерта.  
Невроложката е една от малкото участнички тази година, за които в мрежата не могат да се видят никакви негативни оценки. Хората са възхитени от начина, по който изглежда, особено предвид своите близо 52 години, от начина, по който танцува, от поведението, интелекта и харизмата й. Дори ако журито я критикува основателно, много често се чуват зрителски мнения, че негативните оценки може би са продиктувани от завист от страна на съдийките, вместо от реални проблеми в изпълненията й. Няма никаква причина тази безрезервна зрителска любов да изчезне. Това прави д-р Щонова сигурен финалист, независимо какви оценки ще й дават съдиите занапред. Благодарение на тази подкрепа тя е и основен претендент за победата.
Ако д-р Щонова победи, това ще бъде триумф и за партньора й Наско Месечков. През годините той се е превърнал в своеобразна емблема на танцовото шоу, но никога досега не го е печелил.

Прегледана: 335

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече