Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Защо Цветанка Ризова е винаги с голи ръце?

Водещата на „Лице в лице” отказва да слага сака и ризи в ефир дори в най-големия студ

Всеки луд – с номера си, казва народът. Странностите обаче са присъщи и на съвсем нормални хора, а някои от тях дори са звезди. Такъв е случаят с чаровната и изключително интелигентна водеща на предаването „Лице в лица” на Би Ти Ви – Цветанка Ризова. Тя има едно правило, от което от години не отстъпва – държи да води предаването си с голи ръце и рамене, пише Уикенд.

Откакто се е наложила като име в родната тв журналистика и може да си позволи сама да налага правилата в студиото си, Цветанка Ризова е освободила гардеробиерите в Би Ти Ви от задължението да й подбират разнообразни тоалети. Тя е поставила едно условие пред тях, на което твърдо държи, а именно – да й предлагат за ефир само и единствено рокли без ръкави. В началото се случвало някои да я молят да сложи сако или риза пред камерите, защото такъв е етикетът във всички сериозни телевизии по света и у нас. Смята се, че сериозните водещи би трябвало да покриват ръцете си с ръкави. Това е по-удобно и за операторите, тъй като платът не лъщи в камерите, за разлика от човешката кожа, ако случайно водещият се изпоти. Именно заради това, преди да влязат в тв студио, всички минават през гримьор, за да им сложи пудра, независимо дали са мъже, или жени. Пудрата предотвратява неприятните отблясъци в камерите. До „Уикенд” достигна информация, че операторите на Би Ти Ви често се виждали в чудо, защото нямало как да гримират и ръцете на Цветанка Ризова, освен лицето й. Затова просто се молели да е достатъчно хладно, за да не се поти водещата.
Хората в Би Ти Ви се чудят как звездата от „Лице в лице” издържа без ръкави дори в януарския студ. Обяснението е просто. Цветанка много харесва ръцете и раменете си. Тя била убедена, че това е най-красивата част от цялото й тяло, затова искала да се вижда в ефир, твърдят източници от телевизията. Дори когато е много студено, Ризова категорично отказвала да слага сако пред камерите. Тя не харесвала дори къси ръкави. Искала всичките й рокли за студиото да бъдат без ръкав, защото има изящни и фини ръце и рамене.
В ежедневието, разбира се, водещата се облича, както всяка друга жена – при по-студено време слага сака, жилетки и пуловери, но затопли ли се, веднага ги хвърля и вади роклите без ръкави. Най-многото, което позволявала, е да й покрият леко раменете с дантела. Като цяло Цветанка Ризова може да се похвали с фигура за завиждане. На своите 58 години тя е фина, изящна и крехка като съвсем младо момиче, така че всяка дреха й стои идеално. Спокойно би могла да разчупи стила си с различни от обичайните кройки и линии в тоалетите си. По този начин със сигурност ще спечели още повече фенове.

Прегледана: 915

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече