Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Тони Стораро скъса с всички лоши навици

Фолкзвездата обърна гръб на алкохола, цигарите и безразборното хранене

Тони Стораро напълно се е преобразил. През август музикантът ще навърши 48 години, а изглежда като на 30. Това не е резултат от фотошоп, а още по-малко – от намеса на естетични хирурзи и дерматолози, твърдят запознати. Певецът се бил отказал от всичките си лоши навици, започнал да води здравословен начин на живот и това веднага се отразило във външния му вид, коментират в бранша, пише Уикенд.

Пълната промяна в начина на живота, а оттам – и във външния вид на Тони Стораро е започнала преди около 2 години, когато се наложило да оперират гласните му струни, разкриват пред „Уикенд” негови колеги. Певецът бил много притеснен преди операцията, защото бил изгубил гласа, с който от години си изкарва хляба и издържа семейството си. За щастие, операцията минала успешно, проблемите на музиканта останали в миналото, но лекарите го предупредили да ревизира сериозно навиците си. По онова време той обичал, като всеки нормален мъж, да се заседява край масата, да си пийва в компания, а освен това много пушел.

След като обаче лекарите го предупредили да спре и да обърне внимание на здравето си, а и след загубата на гласа, която сериозно го изплашила, Стораро-старши решил да заживее нов живот. Той силно вярва в Бог и бил убеден, че именно Бог му е върнал гласа, давайки му шанс да поправи всички свои грешки. Спрял да пуши, изведнъж отказал и всякакъв вида алкохол, скъсал със страстта си към нездравословната храна и започнал да практикува модерния напоследък режим „фастинг”, при който човек се храни само в точно определен малък период от денонощието, а през останалото време гладува.
На 9 май певецът ще празнува 25 години на сцената с голям концерт в зала „Арена София”, в който ще участват и негови колеги и близки като Азис, Галена, Софи Маринова, Деси Слава, Алисия, Константин, Емилия, синовете му Фики и Емрах и др. Той ще отбележи този празник като нов човек. Тони изглежда почти като връстник на синовете си. Той е свеж, видимо отслабнал, подмладен и негови близки твърдят, че се чувствал прекрасно, благодарение на новия си здравословен начин на живот. Вече втора година не докосвал нито цигари, нито алкохол. Позволявал си да хапва от всичко, но в много кратък период от време в денонощието. Бил отказал всичко газирано, както и натуралните сокове, за които се знае, че са пълни със захар, консерванти и стабилизатори. Пиел само вода, чай и напитки с джинджифил, които освежават и дават енергия.

Прегледана: 290

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече