Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Опа! Ергенът Алек май не си пада по жени?!

Младенов е не е никакъв милионер, от продукцията излъгали за по-голям интерес към него

Актуалният ерген на България не е никакъв милионер, научи „Уикенд“. Семейството на Александър Младенов действително развива бизнес, но далеч не са милионери, за каквито бяха представени в шоуто „Ергенът“. От продукцията решили да изградят репутацията на русокоското като богаташ, за да има по-голям наплив на участнички. В действителност, Алекс имал съвсем нормален за родните мащаби доход и често му се налагало да си прави добре сметката, за да му стигнат парите до края на месеца.Дори и уж тлъстата банкова сметка не успя да съблазни една част от жените. Част от зрителите на риалитито вече се усещат, че нещо понамирисва. Неслучайно личността на Алек е обвита в абсолютна мистерия, за да не се разбере, че той не е този, за който го представят. В няколко интернет форума се появиха твърдения, че Младенов никога не е имал приятелка, тъй като имал съвсем други предпочитания. Пробвал да си намери булка в шоуто, защото искал да има нормално семейство. „Уикенд” не се наема да твърди, че това е истина, но действително има такива слухове, които все повече се засилват.
„Алек все едно е наказан в това шоу. Стои като пън и се държи напълно неадекватно. С целувките се опитва да заблуди хората, но всъщност не знае защо е влязъл във формата“, коментират по-наблюдатели зрители.


Психоложката Ивелина, която беше най-възрастната участничка в този сезон на „Ергенът” призна, че е твърдо убедена, че Алек не е в шоуто, за да си търси жена. Нейното усещане също е, че бизнесмена има проблеми с нежния пол.
„Той е доста неуверен, това се усеща по думите му, по преглъщането. Не знам защо изобщо се е записал за участие. Не мисля, че е за да си намери жена. Не знам дали момичетата изобщо го вълнуват”, коментира тя след като напусна риалитито, в подкаста „Надкаст”.
44-годишната специалистка, която е упражнявала професията си и към затвора, описа с доста интересни изрази главният герой в това издание на шоуто. Според нея, при първата им среща той е бил по-притеснен от нея. „Алек е неуверен, това се усеща по думите му, по преглъщането. Разбирах го, защото и аз се държа по подобен начин, когато ми е неудобно и се чувствам некомфортно”, коментира Ивелина, а голяма част от зрителите подкрепят думите й, защото виждат как Младенов се държи меко казано неадекватно.


Прегледана: 570

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече