Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Минус 20 кг: На каква диета е Геро?

Свалил е поне 20 кила, озадачени са и зрителите, и колегите му

Познатият открай време със заоблените си форми Герасим Георгиев-Геро скоро може би ще прави семинари на тема „Как да отслабна за отрицателно време?”. Едрият актьор се е разделил с голяма част от емблематичните си излишни килограми, и то с шокираща бързина. Ако продължава в този дух, скоро със сигурност ще започнат да го разпитват как точно се храни, за да постигне такъв резултат, пише Уикенд.

Ако сравним старите снимки на Геро с вида му в момента, няма как да не забележим драстичната промяна в него. Актьорът сигурно се е разделил поне с 20 килограма от теглото си, ако не и с повече. Напоследък няма и следа от заобления му корем, който в продължение на години разхождаше по сцената и с който си спечели хиляди фенове. В шоуто „Като две капки вода” ясно се вижда, че от седмица на седмица Герасим Георгиев е все по-строен и слаб. Като нищо скоро ще заприлича на момчето от абитуриентските си снимки.
Ако пък сравним кадри от последния излъчен до момента епизод на „Капките” със записи от миналогодишното издание, ще видим драстичната промяна. Такъв резултат може да се постигне единствено с изключително строг хранителен режим, който изключва всякаква форма на въглехидрати и мазнини от менюто. Толкова бързо се отслабна единствено с диета от чисто месо и зеленчуци, изключвайки солта, захарта, мазното и дори по-сладките и калорични плодове. Другият вариант е т.нар „хранене в Зоната” – балансиран режим, при който на масата трябва да има точно определени съотношения между въглехидратите, мазнините и протеините. С този режим преди години успя да отслабне Руслан Мъйнов, който до ден днешен се придържа към него. Преди време със „Зоната” се вталиха и Марта Вачкова и Владо Пенев. Те поддържаха килограмите си доста дълго, но след това започнаха малко по малко да се отклоняват от режима и мазнините отново се натрупаха по телата им.  
Как отслабва Геро? Актьорът до момента не е споделил рецептата си и тя остава тайна за широката публика. От резултата обаче е ясно, че методът му е ефикасен и че го спазва изключително стриктно. Не е изключено и да е добавил спорт към диетата. Това е похвално не само заради добрия резултат върху външния вид на звездата, но и заради ползите за здравето му. Всеки знае, че излишните килограми влияят зле на кръвното, сърцето, опорно-двигателната система, намаляват енергията – накратко: най-добре е да се свалят. Засега Геро постига завидни резултати.

Прегледана: 960

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече