Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Гледаме Геро в ново шоу - ще трепе конкуренцията - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Гледаме Геро в ново шоу – ще трепе конкуренцията

Актьорът става лице на „Скрита самоличност”

Герасим Георгиев-Геро взима ново шоу в Нова телевизия. Още преди да е приключил ангажиментът му в „Като две капки вода”, беше съобщено, че актьорът ще бъде водещ на проект, който предстои да се снима за първи път в България. Заглавието му е „Скрита самоличност” и отново ще бъде продуциран от Маги Халваджиян. Очаква се да тръгне от есента.

Идеята на новото предаване е участникът, който е главен герой за вечерта, да разкрива факти от биографиите на осем души, които не познава. Тези факти могат да се отнасят до всякакви аспекти от личността и живота им – от номера на обувките до професиите на непознатите. Те са описани в списъка, който участникът получава предварително, а задачата му е да свърже всяка от точките в този списък с конкретен човек, разчитайки на логиката и интуицията си. Голямата награда е 100 000 лева. Колкото повече самоличности успее да отгатне играчът, толкова повече нараства паричната награда, която може да спечели. Ако не разпознае съответния човек, губи парите.
Предаването е създадено в САЩ още през 2006 г., но е най-популярно в Италия, където е имало цели 12 сезона. Проверка на „Уикенд” установи, че световният формат се излъчва веднъж седмично.
Кога „Скрита самоличност” ще тръгне у нас и по каква схема ще се излъчва? Очаква се и в България да върви по един епизод седмично, най-вероятно през уикенда. Маги Халваджиян от години е абониран за вечерната програма в събота и неделя. Миналата година той вкара в нея състезанието за двойници „Звездите в нас” и „С Рачков всичко е възможно”. Очаква се наесен едното от двете предавания да отпадне, а на неговото място да се излъчва „Скрита самоличност”. Отпадналото шоу едва ли ще е на Рачков, освен ако самият той не пожелае да спрат проекта му, тъй като комикът редовно трупа най-висок рейтинг сред всичките си колеги на малкия екран, съответно не е застрашен от принудително отстраняване от програмата.


Прегледана: 265

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече