Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ще изгонят ли Емрах от „Денсинг старс” след целувката с Веси?

Синът на Тони Стораро награби партньорката си, тя май не се зарадва

Грандиозен скандал избухна миналия вторник в иначе позитивното шоу на Би Ти Ви „Денсинг старс”. Младият Емрах Стораро целуна партньорката си Веси пред камерите в разгара на танца, който представиха. Целувката очевидно не беше планирана и момичето едва се съвзе от шока и обидата, за да продължи изпълнението си до финала, пише Уикенд.

Водещите пък направиха неумел опит да замажат ситуацията, но много зрители искат наказание за певеца, който си позволи да наруши всички граници и да навлезе грубо в личното пространство на танцьорката. Във всяка нормална държава това би било окачествено като сексуален тормоз на работното място.
Това, което стана във вторник в последното издание на „Денсинг старс”, по никакъв начин не се отличава от скандала с целувката на Кубрат Пулев с Джени Суши преди години. Само че Кобрата тогава си понесе последиците, докато за Емрах Стораро едва ли ще има каквито и да е санкции. Младият певец от доста време показва недвусмислено апетита си към своята учителка по танци Веселина Данева. Момичето е изключително фино и възпитано, доскорошна балерина в Националния музикален театър, завършило е Националното танцово училище и Академията по музика, танци и изобразително изкуство в Пловдив и е истински професионалист. Затова не си позволява да коментира публично отношението на своя партньор, а седмици наред спазваше добрия тон и се отнасяше към него достатъчно позитивно, за да може работата им заедно да върви. Емрах обаче явно не осъзнава къде се намира, обръща всичко на игра и флирт и по средата на предаването на живо във вторник, в кулминацията на танца взе, че я целуна по устните. Веси го отблъсна, както беше заложено и в хореографията, но по лицето й пролича, че е шокирана, обидена и едва се сдържа да не си тръгне. Тя все пак успя да довърши танца, до края на предаването продължи да се усмихва всеки път, когато камерата я следеше, но въпреки това не успя да скрие обидата си.
Синът на Тони Стораро от своя страна не отстъпи. Той явно не вижда нищо нередно в своята целувка на сцената. Нещо повече – на финала на танца я целуна повторно, само че този път по челото. Танцьорката рязко го отблъсна, този път не по план, а от сърце, но младият Стораро очевидно беше доволен от постъпката си.
Зрителите не закъсняха с реакциите си в официалните канали на шоуто. Не липсват хора, които се радват на младите, вярвайки, че целувката и желана и от двете страни, но повечето забелязаха неудобството на Веси. „Това е сексуален тормоз!”, дразнят се хората. „Емрах се подигра с партньорката си, с журито и със зрителите. Толкова унизително поведение – да целува Веси!”; „Ясно е, че няма истински чувства към нея, иначе щеше да го е грижа повече за безопасността й и да уважава личното й пространство. Вместо това я целуна насила и се държи като момче, което не иска да приеме „не” за отговор и отчаяно търси внимание. Дано порасне скоро, преди да нарани още някого. Жалко за Веси. Пролича си, че не й хареса и се отдръпна”, пишат хората.
За да замажат положението, водещите Алекс Раева и Краси Радков започнаха да се шегуват, че се чака сватба в шоуто и че това явно е новата любовна двойка на дансинга. Дори беше направена препратка към Петко и Яна Димитрови, които преди години се ожениха, след като танцуваха заедно в „Денсинг старс”, а сега вече имат и две деца. Но Петко никога не е целувал Яна, докато танцуват в предаването, а винаги е показвал уважение към желанието й да запази връзката им в тайна, докато са в шоуто. За разлика от него Емрах използва предаването, за да се домогва до Веси.
Говори се, че момичето е било съсипано след шоуто. То едва дочакало финала на снимките, за да се скрие и да се наплаче на спокойствие. Всички жени са били на страната на Веси. От продукцията дължат обяснение на зрителите и публично извинение пред младата танцьорка. Емрах също би трябвало публично да й се извини, а телевизията – да го санкционира за наглото поведение и унижението, на което я подложи. За целувка като тази във всяка нормална демократична държава, в която уважават човешките права, биха изгонили Емрах от шоуто, а Веси би получила тлъсто обезщетение и от него, и от телевизията. Синът на Тони Стораро отговори на един от коментарите: „Разбира се че я попитах преди всички мой действия!”, написа той, а ние публикуваме изречението без редакторска намеса – оригиналният начин, по който е написано в Инстаграм.Прегледана: 555

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече