Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Искра Донова вдигна тайна сватба

Актрисата събра „Братя” и „Скъпи наследници” на погачата на сина си Йоан

Искра Донова май е вдигнала сватба далеч от светлините на прожекторите. Преди дни актрисата събра приятелки на погачата на сина си Йоан, който се роди в началото на февруари. Тя публикува в социалните мрежи много снимки от събитието, от които стана ясно, че вече носи халка на безименния пръст на дясната си ръка, пише Уикенд.

Цели 6 години звездата от сериалите „Братя” и „Скъпи наследници” се е борила за бебе, призна самата тя преди няколко месеца, когато разкри, че е бременна. Но Искра Донова продължава да пази мълчание по темата с бащата на детето си. За него се знае само, че е дипломат, връзката им е дълга, а преди две години и половина са се сгодили. „Годежът ни беше супер романтично обещание, че ще прекараме живота си заедно”, каза тогава актрисата и уточни, че не смята скоро да вдига сватба. Причината – не й се занимавало с организацията на такова помпозно събитие.
Явно обаче двамата с мъжа до нея все пак са се врекли във вечна любов един към друг и връзката им вече е официализирана пред властите, защото халката, която Искра носи на погачата на сина си, очевидно е брачна. Тя е доста масивна, вижда се на всички кадри от щастливото събитие и не буди съмнение, че актрисата вече е не само майка, но и семейна жена. Личи, че новия живот й понася добре и е щастлива, защото много се е разхубавила, лицето й излъчва особена мекота и буквално грее.
Тържеството, с което актрисата и приятелките й са отбелязали първите 40 дни на новородения Йоан, е било издържано в горска тематика. Тортата е била с форма на къщичка в горско пънче, за украса е имало гъбки, трева, мъх и балони в златно, бронзово и зелено.
Орисниците на детето са били общо 13, а сред тях е имало доста звезди от сериалите „Братя” и „Скъпи наследници”: Даяна Ханджиева, която също стана майка наскоро, Койна Русева, Йоанна Темелкова, Деляна Хаджиянкова, Ярослава Павлова и др.

Прегледана: 685

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече