Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Защо „Ергенът“ Алек целува наред?

Зрителите недоволстват и настояват шоуто да се прекръсти

До преди дни тазгодишният „ерген“ бе представян като богат, културен и възпитан момък, който е и моногамен. Всичко това се оказа една голяма лъжа и Александър Младенов удари дъното с държанието и целувките си. За една вечер блондинът намляска цели четири участнички, видя „Уикенд“.

„Мисля, че отдавна предаването трябваше да се прекръсти от „Ергенът“ на „Женкарят“ (нецинично). Не е гнусливо момчето, щом целуна и кюстендилския мамут, браво. Шоуто заприлича на „Сървайвър“, където ги караха да ядат гадости“ – пишат в социалните мрежи.
Алек уж търси голямата и истинска любов, ама гледа влюбено всички участнички и единствено камерите го спират да ги покани в спалнята си. Дава страхотен пример на останалите моногамни, които търсят любовта. Младенов първо награби Маги, по която вече е хлътнал. Хитрушата умее да задържа вниманието му, а мачото не крие, че обожава компанията на блондинката. Веднага след нея бизнесменът се помляска с Виктория, която е грозното пате във формата, но това явно не спира бизнесмена.
След малко момъкът награби Христиана, която леко го предизвика. „Как мога да направя така, че в теб да няма такива съмнения?“ – попита Алек, а Христиана отвърна „Като ме целунеш!“. Русокосото само това чакаше и награби блондинката от Кюстендил. Последва гушкане и натискане с Памела, но тя мина без целувки по устните. Нахалната Мария улесни мачото, като тя първа допря устни до Алек, а той отвърна на мига. Това отврати зрителите, които определиха Младенов като разгонен бик.
„Уж ерген, уж жена търси, а кое му е кавалерското на това да ги чакаш да ти се натягат? Къде отиде времето, в което мъжа ухажва жената която истински харесва? Къде отиде кавалерското и дамското?“ – пишат с основание възмутени зрители.

Прегледана: 805

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече