Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Кечистът Миро се развежда с колежката си Катрин

Българският кечист Мирослав Бърняшев и колежката му Катрин Джой Пери се развеждат, гръмнаха изданията, специализирани в този спорт в САЩ, пише България Днес.

Двамата са семейство от повече от седем години, а Катрин е издала дори няколко пъти в родния на мъжа й Пловдив. Двамата в момента се състезават в турнирите на организацията AEW под имената Миро и Си Джей Пери. Докато бяха в WWE, те бяха познати съответно под псевдонимите Русев, защото легендата бе, че е Миро е руснак, и Лана.

За жалост, новината не е от сценария на организацията, а истинска, отбелязва изданието „ТиЕмЗи“. През времето на връзката на българина и американката семейният им живот преживя няколко кризи. Миро и Катрин на няколко пъти се разделяха, но в крайна сметка винаги намираха път един към друг и никога не се е говорело за развод, още по-малко да са подавани документи за такъв. Българинът и американката се венчаха през юли 2016 г. след едногодишна връзка.

Самата Катрин е потвърдила за развода.

„Миро и аз взехме трудно решение. Това бяха много хубави години за нас и сега се надявам да останем приятели, защото няма за какво да се караме. Вероятно на ринга пътищата ни ще се пресичат отново като двойка, но това ще бъдат вече само професионални ангажименти“.

Според източник на изданието причината е вероятна изневяра, но не се казва кой на кого е сложил рога.   

Прегледана: 435

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече