Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Не е късно и на 50: Асен Блатечки е щастлив, че е открил любовта

Актьорът се надява синът му Борил да го наследи в професията

Асен Блатечки е щастлив,  че най-сетне е открил подходяща жена за себе си, макар и в по-зряла възраст. Той има връзка с бившата банкерка Елеонора Янакиева от близо 2 лета. „Трябваха ми 50 години, за да открия правилния човек за мен. Тя ме впечатли с всичко!”, коментира актьорът, пише Уикенд.

Асен Благечки и актуалната му изгора дори живея под един покрив. Те обитават апартамента на артиста в центъра на София и явно се разбират много добре, защото връзката им процъфтява. Червенокосата хубавица се занимава с финанси – работи в голяма фирмa за производство на растителни масла и слънчоглед, а преди това е била кадър на една от водещите банки в страната
Елеонора не се отлепя от Блатечки и го придружава дори по време на служебните му ангажименти. Неотдавна бяха заедно в Испания, където Асен представи пиесата „Този филм” с колежката си Антоанета Добрева – Нети. Приятелката на звездата не е от артистичните среди, но добре се вписва в компанията му.
След раздялата си с Диляна Попова родният секссимвол се опитваше да пази личния си живот в тайна, но вече не крие, че сърцето му е заето. Говори се, че Блатечки трудно преживял разлъката с манекенката но след известно време осъзнал, че е било за добро. Синеоката брюнетка е признавала, че и двамата са с трудни характери, затова не се разбирали добре. Често стигали до скандали, а от това страдал и синът им Борил. С днешна дата обаче поддържат нормални отношения заради детето и са оставили неприятностите в миналото.
Асен се надява синът му да тръгне по неговите стъпки и да го наследи в професията. По думите му малкият бил много артистичен и музикален. Третокласникът учи в Музикалното училище в столицата, макар че да заляга над уроците не е най-любимото му занимание.
Блатечки има и пораснала дъщеря от първия си брак. Катерина е студентка в Лондон и учи архитектура. „Ако някой ще ме наследи,  то това ще е Борил. Той много иска да го водя по телевизиите. Кати вече се е заела с архитектурата и си е избрала своя път„, разказва актьорът.

Ето какво още е споделял той по адрес на децата си:  „Научиха ме да бъда много по-отговорен, по-сериозен, по-грижовен. Научиха ме да си натисна егото надолу, защото изведнъж други хора станаха по-важни от мен. И то по един безпрекословен начин. Децата ни, не само моите, а на всички нас, са много по-чувствителни. Усещат света по един по-различен начин от родителите си. В този смисъл – на цялото отношение към природата, към живота, към общуването, аз се уча на много от тях”, разказа още Блатечки за наследниците си.
Тази пролет Асен ще чукне 53 години. Той вече няма сили и желание да сменя жените, а иска да свие семейно гнездо. Настоящата му партньорка е идеална за тази цел, защото му влиза в положението, разбира професията му и не го ревнува от колежките. Прави впечатление, че тя доста прилича визуално на първата му съпруга Катерина.
Артистът вече е на средна възраст, но се старае да се поддържа във форма за по-младата си приятелка. Той тренира редовно, за да няма отпуснат корем и си слага ботокс в челото за изглаждане на бръчките. Като човек на изкуството, Асен е суетен и не му е все тая как изглежда.


Прегледана: 615

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече