Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Родни звезди помагат за оцеляването на Роси, ранена в катастрофа на 3 март

Преслава, Галин, Филип Буков, Диона и още куп родни звезди помагат за оцеляването на 23-годишна бургазлийка, която е настанена в болница в Пловдив. Звездите се включиха в кампания за набиране на средства, с които да помогнат на младата жена.

Животът на Росица Динева се преобръща за части от секундата. На 3 март т.г. младата жена се прибира от празненствата на паметника Шипка, но претърпява тежка катастрофа. Роси изпада през задното стъкло на автомобила, който се плъзга по неофициални данни около 100 метра по таван. След инцидента Росица спешно е откарана в пловдивската болница в полусъзнание със счупен таз, счупени прешлени, пукнат бял дроб и надробена ръка.

Не можем да повярваме, че това се случва с нашата Роси. Тя е изключително добър човек и винаги се е отзовавала, ако някой има нужда от помощ. Сега е време да й върнем жеста и да спасим живота й“, споделят пред „България Днес“ най-близките приятелки на 23-годишната бургазлийка.

По думите им Росица е посветила живота си на спорта, тъй като работи като воден спасител и неведнъж е помагала на бедстващи хора. Поради тази причина десетки хора са благодарни на младата жена и се включват в каузата, за да спасят живота й.

Що се отнася до финансовата помощ – ние самите нямаме представа какви средства ще са нужни. Веднага последва операция на прешлените. След това във времето ще са следващите – на таза, ръцете, белия дроб. Към този момент ми се обадиха всички мои познати, роднини и приятели с готовност да помагат“, споделя майката на Роси – Калина Динева.

След като бургазлийката е откарана в болница, лекарите спешно търсят шестима кръводарители. За щастие, веднага се обаждат доброволци, които са готови да помогнат.

Моля, помогнете на сестричката ми да оживее, тя заслужава да види още от този свят„, емоционално споделя брат й Стоян Динев.

Прегледана: 995

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече