Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Ирена Милянкова се дипломира като педагог - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ирена Милянкова се дипломира като педагог

Многодетната майка отново е щастливо влюбена

Многодетната майка Ирена Милянкова вече е дипломиран педагог. Тя взе дипломата си от Софийския университет преди броени дни, пише Уикенд.

„Благодаря на всички мои близки, роднини и приятели за подкрепата през периода на обучението ми. Благодаря на моите прекрасни деца, които с търпение и разбиране се отнасяха към мен, докато се подготвях за поредния изпит. Благодаря на мама, че повярва в мен и на моята сестричка, която винаги се е вълнувала повече от мен за постиженията ми. Благодаря на моите преподаватели от катедра „Специална педагогика” към СУ „Св. Климент Охридски”, които бяха истинско вдъхновение и пример за мен! Благодаря на моя любим човек, който беше плътно до мен и ми даваше сили да продължа. Благодаря на невероятните си колеги, които ще нося в сърцето си цял живот. Ако не бяхте вие, нямаше да успея!”, написа Милянкова в социалните мрежи, като показа снимки от дипломирането си.

По този начин бившата манекенка, актриса и брокер на недвижими имоти разкри две неща за себе си. Едното е, че вече има диплома от Софийския университет, а другото – че след два брака, два развода и 6 деца тя отново е щастливо влюбена.


Прегледана: 475

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече