Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Певицата Росица Пейчева става майка на 50 - бременна е с трето - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Певицата Росица Пейчева става майка на 50 – бременна е с трето

Една от най-известните и обичани народни певици скандализира всички с новината, че чака бебе. Тя има две пълнолетни деца, но след като преди няколко години се венча за втори път за друг мъж, е решена да се види отново майка, пише Plovdiv24. 

Първият й съпруг се обеси преди доста години, но по това време известната изпълнителка вече е разделена с него. По-късно среща нов любим и се съгласява да му роди дете, макар да й е време да става баба, а не мама. 

Талантливата певица Росица Пейчева е в напреднала бременност и имала известни колебания дали да поеме този риск, най-вече заради хорските приказки, пише Novini.bg. „Та аз имам две деца за женене, не ми е време за деца“, колебаела се тя пред познати. Но все пак любовта й, любимият Николай, я тласка към това решение. 

„Най-голямата ми подкрепа в самото начало, която получих, беше от моя приятел, гримьор и кум Бони! Изключително мъдър, от много години осъзнал същността, истинските неща, без излишните суета и помпозност! Само човешкото, което кара душата да лети! Кой е казал, че е лесно..? Не, не е, никак даже! Но най-всемогъщият, Господ Бог, когато отнеме или даде нещо, в повечето случаи неочаквано, със смирение приемете и благодарете!

Бъдете убедени, вярвайте, за по-добро е! Дълъг и трънлив е пътят, по който вървя сега, но да дариш живот отново, да дадеш глътка въздух на рожба, идвайки със своя късмет на този свят, простичко е велико“, написа Роси в своя профил в социалните мрежи.

Прегледана: 670

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече