Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Биляна Гавазова се завръща на екран

Бившата водеща не издържа без телевизията и се уреди в „Преди обед”


Две години след като напусна Би Ти Ви, Биляна Гавазова отново точи зъби за място в голямата телевизия. Бившата водеща на „Тази сутрин” е влюбена в телевизионната слава и трудно издържа живота без камери. Тези дни тя се е уредила за седмичен коментатор в „Преди обед”, но се говори, че й се иска да се завърне на екран за постоянно, пише Уикенд.

Биляна Гавазова завъртя собствен бизнес, свързан с маркетинг, реклама и пиар, след като напусна Би Ти Ви точно преди две години. Говори се, че нещата с фирмата й не се развиват с бързите темпове, на които амбициозната тв водеща се е надявала, но все пак вървят, а мъжът й печели достатъчно добре, за да няма в семейството проблеми с парите. Телевизията обаче много липсвала на Гавазова, а още повече й липсвала популярността, която екранът й е носеше, докато беше водеща. От години бившата шуменска репортерка била свикнала да я спират по улиците, да се снимат с нея, да я канят по светски събития и да й връчват всевъзможни награди заради работата в Би Ти Ви. Това продължило известно време след напускането й, но напоследък вече не се случвало.
Извън няколкото клиенти, с които се занимава във фирмата си, животът на Гавазова в момента се върти основно около дома и сина й. Тя обаче харесвала адреналина в журналистиката и се чудела какво да измисли, за да се върне в Би Ти Ви, само че при по-лек режим на работа от преди.
Засега се е уредила с една седмица като коментатор в „Преди обед” заедно с режисьора Димитър Коцев-Шошо. Миналия понеделник беше първото й появяване в студиото на предаването след внезапното напускане на „Тази сутрин”. Бившата водеща не скри вълнението си от срещата с колегите и камерите. „Върнах се у дома” – така определи тя своя временен ангажимент в Би Ти Ви. Служители на телевизията шушукат, че била започнала да си предлага услугите още когато стана ясно, че Антон Хекимян напуска телевизията, за да се влее в политиката. Именно той е човекът, заради когото водещата се раздели с „Тази сутрин”.
Макар че тя твърди, че го е направила по свое лично решение, истината е, че е била принудена именно от арменеца, с когото се изпокарали малко след като поела „Тази сутрин” заедно със Златимир Йочев. Биляна започнала да парадира с умората от работата си, предявява претенции за по-висока заплата, Хекимян отказал, тя подала молба за напускане с надежда, че няма да бъде разписана, но шефът, за нейна изненада, веднага я приел и й показал вратата. Тази врата остана затворена пред водещата в продължение на две години – до напускането на арменеца. Сега тя се надявала, че може отново да се отвори пред нея. Не е изключено скоро да изгрее в „Преди обед” с нова потребителска рубрика.


Прегледана: 795

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече