Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Магия за раздяла застигнала Тита

Христина Христова, както е рожденото име на Тита, била жертва на магия за раздяла. 26-годишната изпълнителка на хита „Вуду кукла” стигнала до това заключение с помощта на жена, при която отишла за изчистване на енергията чрез леене на восък. Певицата прибягнала до метода, след като я сполетели низ от злополучни събития.

Тита се завъртяла в омагьосън кръг, заформен от несполуки, преди около 2 години. Освен че много се изплашила, певицата, родом от Тутракан, се зачудила каква може да е причината, тъй като до преди това не била карък. Тогава обаче, в рамките на няколко месеца, лъчезарната изпълнителка непрекъснато изпадала в странни ситуации, дори животозастрашаващи. Това разказа самата тя наскоро в подкаста на Ивка Бейбе. „Брех, викам, това е много странно. Да нямам уроки?!”, зачудила се Тита в този си мрачен период.

Стресната от случващото се, младата изпълнителка отишла да й изчистят енергията. Избрала да е чрез леене на восък. Жената, която се заела да бори негативното влияние, което тегнело над певицата с месеци, много се озадачила още в началото на ритуала. 9 пъти го подхващала, но все не се получавала формичка от восъка, каквато била нужна, за да се тълкува после. Врачката се шашнала. „За първи път виждам такова нещо! Много негативна енергия и имаш магия за раздяла”, заявила тя на певицата.

Тита не била изненадана, защото предчувствала, че е тъкмо така. Даже преди да посети въпросната дама, разчитайки на силната си интуиция, хитовата изпълнителка се заела да си припомня местата, които е посещавала в последните месеци, и хората, с които е контактувала. Така подозренията й паднали върху две момичета. Тъкмо тях й описала и жената, която й ляла восък. В крайна сметка магията била развалена и всичко в живота на Тита си дошло на мястото. Е, наскоро от самосебе си се скъсал червеният конец, който носела като гривна против уроки. Случило се, докато се къпала, така че поверието конецът да се хвърли в течаща вода е спазено.

„Всичко е енергия. Според мен трябва да имаме силна защита срещу такива неща”, изтъкна Тита като извод и допълни, че всичко се връща. Явно злосторничките, които са й направили магия за раздяла, са го подценили.

Въпреки че бе детайлна и открита в разказа си, певицата не сподели как магията, под чието влияние е била с месеци, се е отразила на личния й живот и дали има общо с разлъката й с ММА боеца Недко Николов. Двамата се разделиха изненадващо, за което се разбра през лятото на 2022 г. Скоро след като се разчу за края на отношенията им, Тита се появи с бинтовани пръсти. Веднага плъзна слух, че бившият й приятел има общо с нараняването й. И той, и тя побързаха да отрекат подобна версия.

От последните словоизлияния на певицата, изглежда, че периодът, в който се е разделила с Недко и получила нараняването си, съвпада с този, в който е била под влиянието на злостна магия. Дали развалянето й има общо със затоплянето на отношенията между Тита и Недко в края на миналата година, остава загадка.

Прегледана: 745

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече