Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Дария Симеонова стана майка на момиче

Дария Симеонова, която стана известна с участието си в сериалите „Под прикритие”, „Откраднат живот” и „Мен не ме мислете”, стана майка на момиченце. Актрисата сподели с приятели и почитатели, че бебето се казва Ема. Звездата има още едно дете – син на име Макс, роден през 2018 г.

Симеонова вярва, че майчинството много я е променило. „Като че ли съм по-търпелива, по-благодарна. Уча се да обръщам внимание на истински важните за мен неща и се опитвам да не се ядосвам за глупости. Със сигурност се уча да внимавам какво говоря, защото после, когато се чуя в думите на сина ми, невинаги ми харесва”, откровена е тя.

Съпругът на Дария се казва Антон Бъчваров и е мениджър, няма общо с артистичните среди. Te си казаха „да” през 2022 г. край морския бряг. Сватбата им била много весела, но не минала без гафове. Малко преди булката да хвърли букета към неомъжените си приятелки, той изчезнал. „В един момент вече търсих някакви други неща, които да хвърлям”, връща лентата на спомените актрисата. Тя получила и много нестандартни подаръци от близките си. Някои били на шега – празни кутии от тенджери, тигани и тостери. Сдобила се обаче със съвсем истински чушкопек, който използва до ден днешен.

Дария говори открито и за тежките моменти, през които са преминали със съпруга ѝ. Борени месеци преди венчавката Антон взел решението да се разделят и я зарязал с бебе на ръце. Не е ясно какви са били мотивите му и дали е била намесена друга жена. Разлъката продължила два месеца, но през това време актрисата и мъжът ѝ все пак общували заради сина им Макс. С днешна дата тя вярва, че и двамата са имали нужда от това отдалечаване, за да се намерят отново и да се заобичат по-силно.

„Казвах си, че може би той така иска, че ще го преодолея. Ние осъзнахме, че много, много се обичаме. Ако нямаше любов между нас, може би тази раздяла щеше да доведе до естествения край на нещата“, разсъждава звездата от „Откраднат живот” и „Мен не ме мислете”. Тя е категорична, че сега усеща положителна промяна в романтичните им взаимоотношения. „Изключих от съзнанието си опцията да не бъдем заедно. Мисля, че сме по-добри хора, когато сме един до друг”, откровеничи Симеонова.

След раждането на второто си дете актрисата си е взела почивка и планира да се отдаде на майчинството. Не е изключено обаче да се върне на работа, ако изникне проект, който да си заслужава. Екранната Наталия от „Откраднат живот” е известна в артистичните среди като човек, който подбира ангажиментите си. Занимава се и с инфлуенсърска дейност – рекламира различни продукти в социалната мрежа, най-вече с насоченост към младите майки.

Прегледана: 500

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече