Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Джулиана Гани с трето бебе: Осиновява африканче

Джулиана Гани и любимият ѝ Теодор са на поредното си екзотично пътешествие, като този път са в Африка, където очевидно не спират да се дивят на гледките и нравите. Различната култура обаче, явно се отразява стимулиращо на силиконката, която хвърли неподозирано признание в социалните мрежи, пише Varna24.

Преди броени часове щедро тунингованата блондинка сподели любопитни кадри на стори в профила си, от които става ясно, че двамата с мъжа й са с африканското племе Масаи. Но не това се оказа обаче най-интересното! 

„Мили, с добро сърце, отворени към живота и туристите“, споделя за тях Гани, която не пропусна да прикове вниманието с атрактивни дрехи и силиконови прелести. А малко след това се пусна с бебе в кадър и признанието, че ще си има „трето бебче“. Разбира се, побърза да поясни, че се е влюбила в бебе Бо от пръв поглед, а не, че самата тя е бременна за трети път. Но кой знае, може и двете неща да се окажат верни в даден момент… 

Джулиана сподели и няколко образователни сторита, в които разказа за обичаите на племето – например как те всяка сутрин те пият 1 л. прясно мляко, примесено с кръв от крава, за да бъдат силни и здрави. Изпращат момченцата за 3 месеца със стадо кози в Саваната, за да се научат да оцеляват, а на жените им избиват предните зъби, за да не са „привлекателни за колонизиране“.

Прегледана: 715

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече