Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Азис и Тони Стораро стоплиха отношения

Хвалят се взаимно – Кралят на фолка бил гордостта на България и най-красивият глас, а колегата му – предал таланта и красотата си на големия си син

Азис и Тони Стораро окончателно загърбиха враждата си, заради която не си говореха и не се бяха виждали повече от 3 години. Днес двамата пак се обичат. Обявиха го публично, така че вече не подозират, че краят на тихата им война е рекламен ход, пише Уикенд.

Тъкмо такива съмнения се появиха, когато стана ясно, че Азис ще пее на юбилейния концерт на Човека глас през следващата година в зала „Арена София”. Причината е, че до преди това се знаеше, че двамата изпълнители дори не поддържат, макар в началото на професионалния си път да бяха изключително близки. Азис и Тони дори имат няколко дуета.

За жалост славата в един момент ги раздели. Иначе конфликт помежду им не е имало. Двамата просто се отчуждили. Като израз на разрушената дружба през 2017 г. Азис не уважи поканата на Тони да присъства на сватбата на големия му син Фики. Не е ясно защо Кралят на попфолка е отказал и дали го е направил в разговор с домакините, но Стораро-старши много се обидил. За това е признавал и самият той. „20-годишно приятелство не може да се захвърли по този начин. Искам да кажа на Азис да е жив и здрав и да не забравя старите си приятели”, каза Стораро преди време в свое интервю и си пожела един ден с колегата му да се срещнат и да си споделят някои неща.
Очевидно това се е случило, защото Азис не само ще пее на юбилейния концерт на Тони Стораро, а и направи дует с големия му син. Фолклорната песен „Цвето”, която Азис и Фики представиха тези дни, стана повод за оповестяването на възроденото приятелство. „Винаги съм казвал и пак ще кажа – Азис е гордостта на България, най-красивият глас. Обичам те. Горд съм, че имам син като Фики – моята гордост. Обичам те, сине, майстор си. Показахте, така се пее”, написа Тони към импровизиран клип на Азис и Фики към дуета им. Кралят на попфолка не се забави да отвърне на топлите думи: „Обичам те и ти благодаря, че си създал певец като Фики, който разплаква с гласа, таланта и доброто си възпитание! А това, че е най-красивият певец на света го е наследил отново от теб”.
Това не е първият път, в който Кралят на попфолка и големият син на Тони Стораро се събират за дует. През 2015 г. Азис и Фики се събраха за парчето „Блокиран”, а после се изявиха в трио с Мария – „Мръсни думи говори”.

Прегледана: 655

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече