Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Щерката на Наско Сираков му доведе нов зет

Славея най-после преживя голямата си любов – циганина порноактьор Алекс Ломски

Голямата дъщеря на Илиана Раева и Наско Сираков – Славея Сиракова, си намери нова любов. 39-годишната брюнетка се похвали с фотос от Париж, където е в компанията на новия си, видя „Уикенд“.

Преди 3 години футболната наследница бе зарязана от приятеля си Иван, който е и баща на единствената й дъщеря Емили, по-късно прекръстена на Амели. От няколко месеца щерката на спортните ни легенди е забила бизнесмен на малко над 40 години и изглежда щастлива с него. Родителите й одобряват връзката й с мъжа, чиято самоличност все още крие.
Илиана и Наско и се радват, че дъщеря им най-после е забравила циганина Алекс Ломски, който я любеше преди години. Голямата наследница на Наско Сираков е известна с многото си гаджета, които преди години сменяваше като носни кърпички. Най-голямата й любов си остава бившият порноактьор Алекс Ломски, който почина внезапно преди почти 4 години. Ломски, който не криеше, че е циганин, нашумя покрай брака си с рускинята от филмите за възрастни Еделвайс, която го вкара в порноиндустрията. Преди 7-8 години въртеше любов със Славея Сиракова.

Посрамените Наско и Илияна заставиха наследничката си да се раздели с порноактьора, иначе бяха готови да се откажат от нея. Сиракова послуша майка си и баща си, но Ломски си остана голямата й любов. След края на връзката й с циганина, Сиракова набързо се сгоди и забременя от левскаря Иван Борисов, но до сватба така и не се стигна. Пред март 2020 г. по-голямата Сиракова стана майка за първи път, а с бащата на бебето останаха заедно едва година след появата на Емили. В светските среди се шушука, че Иван е имал скромни финансови възможности и заради това никак не е харесван от Илиана и Наско, които не криеха, че не го искат за зет.

„Това, че дъщеря ми е сгодена, не означава задължително сватба. Може и да не се оженят изобщо“, коментира преди време мама Раева, която била инициаторът щерка й да натири бедняка, а след това и да прекръсти детето на Амели, за да не носи името на дядо си Емил по бащина линия.
Днес 39-годишната щерка на спортните ни легенди се хвали с новия си избраник, но крие самоличността му. Тя публикува в социалните мрежи снимка с мъжа, а малко след това я изтри.

Прегледана: 1100

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече