Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ива Дойчинова омъжва щерка си

Тв водещата Ива Дойчинова, която в момента е шефка на радио „Фокус“, се гласи за сватба. Тя омъжва голямата си дъщеря Ида. Събитието ще е през септември. Избраникът на булката е шотландец, пише Уикенд.

Ида се запознава с него в Глазгоу, където е учила 3D анимация. Говори се, че любовта между двамата пламва от пръв поглед. След като Ида се дипломира, те заживяват в София и започват работа в големи международни компании. Бъдещата тъща е щастлива, че голямата й щерка се е върнала в родината, за да е по-близо до нея. Предложението за брак обаче е направено на неутрална територия – в Перу в началото на миналата година.

Сватбата ще е година и половина след него, защото ще е в София, където напоследък са се очертали няколко любими на бъдещите младоженци места за сключване на брак, които се заемат за години напред. Говори се, че щастливото събитие на Ида няма да е през уикенда, каквато е традицията за подобни поводи за празник, а в четвъртък. Най-вероятно това е бил един от малкото дни в обозримото бъдеще, в който предпочитания от младоженците ресторант е бил свободен.

Прегледана: 785

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече