Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Йоана Драгнева се уреди на сладка държавна работа

Певицата Йоана Драгнева най-после се уреди на сладка държавна служба. От няколко дни блондинката работи в Изпълнителна агенция за българите в чужбина, видя „Уикенд”. Певицата отговаря за Великобритания и нашенците, които се намират там. Не е ясно какво ще прави Драгнева в агенцията и как е избрана за поста, за който със сигурност е имало по-подходящи кандидати.

Амбицията от години се пробва къде ли не и в какво ли не, но до момента беше без успех. През есента Йоана се яви като кандидат за кмет на район „Оборище”, но разбира се, не беше избрана. Това не обезкуражи Драгнева, която продължи да търси „мекото на хляба” и държавна работа. Тя все пак успя да се уреди и вече е държавен служител, който отговаря за българите във Великобритания.

Ето, че 2024 г. ме изненада и зарадва с ново професионално предизвикателство! Вече съм част от екип на Изпълнителна агенция за българите в чужбина и ще мога да ви информирам за интересните инициативи насочени към българите зад граница!” – похвали се младата майка  на АннМари и ЛилиАн.

Йоана е завършила музикално училище, а след това Националната музикална академия, където е учила „ударни инструменти“ и „поп и джаз пеене“. Тя е магистър по ударни инструменти, т.е. барабанистка. През лятото бившата вокалистка на „Дийп зоун” се похвали, че вече е доктор по социална психология от Институт за изследване на населението и човека – БАН. Не е ясно как певицата изведнъж е решила да става психоложка и тази й квалификация какво общо има с българите в чужбина.

Припомняме, че блондинката изкара няколко години като общински съветник в столицата. Драгнева години наред беше на хранилка в БНТ, където работи майка й. Поп изпълнителката с колеблива кариера беше водеща на „Българският Топ 40”, „Очевидец”, „Мело ТВ мания”, „Децата на България са супер”, „Музика, музика” и „10 000 крачки”, а може и да изпускаме някое предаване от дългата тв кариера на блондинката.

Прегледана: 760

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече