Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

От какви здравословни проблеми страда Луиза Григорова – има ли решение?!

Актрисата имала куп притеснителни симптоми и обикаляла множество лекари, които наистина се опитвали да й помогнат

Луиза Григорова е променила светогледа си през последните седмици. Актрисата е решила да не се напряга за незначителни неща от ежедневието, а да се пусне по течението на живота. Дори не се ядосвала, че покрай празниците е качила няколко килограма, защото състоянието на здравето ѝ се е подобрило – сенките под очите ѝ изчезнали и високият пулс, който я измъчвал, се нормализирал, пише Уикенд.

Ето какво сподели звездата в социалната мрежа: „Реших, че няма да правя равносметки, няма да си поставям цели, да започвам трескаво с диети, спорт, задачи и т.н. Напротив! Оставих се по течението – без равносметка за изминалото, без списък с неща за бъдещето. Знам какво беше, знам къде сбърках и знам какво искам, а най-вече искам да няма натиск (от мен към мен), да няма постоянни очаквания. Не всичко да е на живот и смърт! Искам смирение, светът е наш – той няма да ни избяга, работата е наша – тя няма да свърши, майчинството е наше – детето ми има нужда да е обичано повече от това да съм „майка по учебник”. Чувствам се много щастлива. Качих 2-3 килограма по празниците и не си мръднах пръста да тренирам, дори да ходя. Изядох всичките кексове и шоколади, не отговарях на мейли и ето, че Земята не спря да се върти, всичко си е на мястото, само едно е по-различно. Сенките под очите ми не са лилави, а пулсът ми пак е в норма. С всичко това ви казвам – обичайте се! Когато вие сте добре, всичко, което вършите ще бъде пълноценно, хората около вас ще са щастливи!”

За да даде позитивен старт на новата година, Луиза е решила да освежи и визията си. Тя е отрязала дългата си коса и вече е с къса прическа. Най-важното обаче е, че здравето ѝ се е подобрило, защото още преди Коледа имала сериозни проблеми и даже стигнала до болница. Григорова страдала от хроничен синузит и тогава се наложило да ѝ правят дренажи в клинична обстановка. Приемала и два антибиотика наведнъж. Въпреки перипетиите обаче, актрисата не спирала да работи и дори имала изяви на сцена, докато боледувала. За щастие, вече е добре.

Луиза има син на 3 години от съпруга си Мартин Макариев, но не се решава на второ дете точно защото е затрупана с ангажименти. Заради пътуванията и работата тя все смята, че моментът не е подходящ. Броени седмици след раждането на малкия Бран звездата се върна на снимачната площадка на филма „Игра на доверие” и оттогава не се е спирала. Иначе силно се надявала някой ден да се сдобие с така желаната дъщеря.

Григорова и Макариев сключиха брак през лятото на 2017 г и твърдят, че връзката им процъфтява. Раждането на детето им ги сплотило, а не ги отдалечило, както се случва при други двойки.

Прегледана: 1295

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече