Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Стара кокетка! Лили не ходи в НОВА – нямали камера с фитър да й „трие“ бръчките

Лили Иванова от години отказва да дава интервюта на Нова телевизия и общува единствено с Би Ти Ви. Звездата на естрадата от 2008 г. не е гостувала в нито едно предаване на Нова, но с охота се изказва пред Би Ти Ви, а понякога, макар и рядко, и пред БНТ, в предаването на Георги Любенов. Причината се оказа неочаквана – от първата частна национална телевизия разполагали с модерна камера с филтър, която замазвала бръчките й.

Лили Иванова идваше с удоволствие да й правим реклама в Би Ти Ви. Имаше само едно условие – да седи в стола ми, а аз – в креслото за гости насреща. Чудех се защо, а после операторите ми казаха, че предпочита едната си страна. После обаче се преместих в Нова телевизия. Когато я поканих да даде интервю, тя изрично ме попита има ли специална камера като тази в Би Ти Ви. Попитах и се оказа, че нямаше. После се поинтересувах какво й е специалното на камерата, а операторите обясниха, че тя пуска специален филтър, който заглажда всички несъвършенства по лицето. Тогава Лили Иванова категорично ми отказа интервю. И продължава да работи с Би Ти Ви. Ако някой водещ си мисли, че е от специално отношение към него – много бърка. Истината е проста. Въпрос на филтър”, разказа известна журналистка.

В държавната БНТ също не разполагали с такава камера, която била изключително скъпа, но водещия Георги Любенов успял да уреди наемането й срещу сериозна сума, специално отпусната от ръководството на медиата. Така Лили два пъти дава интервю за неговото предаване, което обаче се взима в апартамента й, а не в студиото на телевизията, и след това щателно се монтира.

Известно е, че певицата публикува само силно обработени кадри и винаги категорично забранява по време на концертите си да бъде снимана на живо, публично е обвинявала журналисти, пуснали я в натурален вид, че „нарочно я състаряват и я загрозяват” на снимките.Според източник на „Уикенд”, освен липсата на специална камера с филтър, Нова телевизия загубила доверието на Лили и след като през 2011 година, в несъществуващото днес „Вечерно шоу на Иван и Андрей” бе излъчен репортаж от дом за сираци, в който се смята, че е въдворена незаконно родената дъщеря на звездата Доротея. Тя е вече жена на възраст и поразително прилича на младата Лили. Естрадната икона била бясна от репортажа и дори мислела да съди медиата и продуцентите Иван и Андрей. В крайна сметка всичко мина и замина без съдебни дела, но от тогава певицата е люто обидена на медиата.

Прегледана: 970

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече