Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Маги Джанаварова си изгуби гласа

Певицата за първи път показа дъщеря си на Коледа

Гласовитата Маги Джанаварова остана без глас по Коледа. На 26 декември тя сподели в социалните мрежи, че търси природно лекарство, което да й го върне. С такъв проблем певицата се сблъсквала за първи път в живота си и то в най-неудобния момент – дни преди новогодишната нощ, в която музикантите масово са на работа и взимат най-високи хонорари, пише Уикенд.
„Аз днес нямам никакъв глас… Такова нещо не ми се е случвало. Давайте идеи с какво да го вдигна”, написа Маги Джанаварова в социалните мрежи. Явно феновете й са били много активни, защото след по-малко от 24 часа тя вече разполагаше със списък от стотици методи за подобряване на състоянието си. Маги призна, че проблемът й е много сериозен. Не е изключено да има ларингит. Певците често се сдобиват с такива проблеми, особено ако са се претоварили с пеене или с емоции.
Въпреки че няма глас, Маги се радва на празниците. Тя избра Коледа, за да покаже за първи път в социалните мрежи лицето на своята дъщеричка, която се роди през юли. „Елизабет. Всичко”, написа щастливата майка ден преди да изгуби гласа си. „В навечерието на най-светлите празници не съм си и мечтала за по-прекрасна година и подарък. Тези почивни дни минават в много гушкане, топло кафе, подаръци и любов. Аз не съм от хората, които много дълго време са си мечтали за семейство, а точно обратното, аз съм от онези, които предимно мечтаят за кариера, а другото, когато дойде. Но то идва точно тогава, когато срещнеш правилния човек с правилната нагласа и себеусещане”, написа още Маги.


Прегледана: 1025

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече