Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Асен Блатечки заведе новата си приятелка в Испания

Бившата банкерка Елеонора Янакиева не се отлепя от актьора

Вече повече от година Асен Блатечки има връзка с банкерката Елеонора Янакиева. Актьорът и актуалната му изгора живеят под един покрив. Те обитават апартамента на артиста в центъра на София и явно се разбират много добре, защото връзката им процъфтява. Червенокосата хубавица се занимава с финанси – работи в голяма фирмa за производство на растителни масла и слънчоглед, а преди това е била кадър на една от водещите банки в страната, пише Уикенд.

Запознати твърдят, че Елеонора не се отлепяла от Блатечки и го придружавала дори по време на служебните му ангажименти. Наскоро са били заедно в Испания, където Асен е представил пиесата „Този филм” с колежката си Антоанета Добрева. Че са пътували заедно в чужбина, ги издаде самата Нети, пускайки обща снима в социалната мрежа. На кадъра се забелязва и Васил Василев – Зуека, който емигрира в страната на Сервантес преди 2 лета. „Прекрасна среща със Зуека и съпругата му Ани! Разговори, смях – няма как да е иначе, когато си с тези хора! Много съм щастлива, че харесаха пиесата “Този филм”, която играхме с Асен Блатечки в Аликанте”, коментира съпругата на певеца Дони.

Приятелката на Блатечки не е от артистичните среди, но добре се вписва в компанията, ако съдим по фотосите в инстаграм. След раздялата си с Диляна Попова родният секссимвол се опитваше да пази личния си живот в тайна, но неотдавна призна, че сърцето му отново е заето.

Асен е убеден, че привлича жените не толкова с външния си вид, колкото с буйния си темперамент. Именно с пламенния си характер той успял да спечели и сърцето на Елеонора. „Жената до мен не е успяла да ме укроти. Ако ме укроти, няма да съм ѝ интересен!”, разсъждава актьорът. Досега всички му връзките се проваляха с гръм и трясък, но може пък настоящата да издържи на времето и житейските изпитания.

Говори се, че Блатечки трудно преживял раздялата си с Диляна, но след известно време осъзнал, че е било за добро. Манекенката е признавала, че и двамата са с трудни характери, затова не се разбирали добре. Често стигали до скандали, а от това страдал и синът им Борил. С днешна дата обаче поддържали нормални отношения заради детето и оставили неприятностите в миналото.

Актьорът има 8-годишен син от Попова, но дори момченцето не успя да ги задържи заедно. Голямата му дъщеря Катерина пък вече е студентка в Лондон.  „Двете ми деца ме научиха да бъда много по-отговорен, по-сериозен, по-грижовен. Научиха ме да си натисна егото надолу, защото изведнъж други хора станаха по-важни от мен. И то по един безпрекословен начин. Децата ни, не само моите, а на всички нас, са много по-чувствителни. Усещат света по различен начин от родителите си. В този смисъл – на цялото отношение към природата, към живота, към общуването, аз са се уча много от децата си”, разказал е Блатечки за наследниците си.

Тази пролет Асен чукна 52 години. Пред приятели споделил, че вече нямал сили и желание да сменя жените, а искал да свие семейно гнездо. Настоящата му партньорка била идеална за тази цел, защото му влизала в положението, разбирала професията му и не го ревнувала от колежките. Прави впечатление, че тя доста прилича визуално на първата му съпруга Катерина, майката на дъщеря му.

Артистът вече е на средна възраст, но се старае да се поддържа във форма за по-младата си приятелка. Той тренира редовно, за да няма отпуснат корем и си слага ботокс в челото за изглаждане на бръчките. Като човек на сцената и изкуството, Асен е суетен и не му е все тая как изглежда.

Прегледана: 1515

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече