Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Венета Райкова пак се подложи на регресия

Писателката и водеща за трети път ходи при Гал Сасон на хипноза

Венета Райкова още е под влиянието на емоциите след третата си регресия. Eдна от най-продаваните български писателки и славна тв водеща сподели, че за пореден път се е видяла с астролога и духовен учител Гал Сасон. Те са приятели от години – всеки път, когато е в България, той обсъжда предстоящите планетни влияния с блондинката. При последната им среща, Венета решила отново да му се довери за хипноза. Усещането след това било завалдяващо и я държало с дни, пише Уикенд.

Райкова смята, че предстоящата 2024 година ще бъде трудна и турболентна. Така е предрекъл самият Гал Сасон. За третата си регресия обаче звездата не споделя подробности. Може би ще разкаже повече, когато я пуснат емоциите.

По време на първата си хипноза преди години Венета видяла съвсем ясно смъртта си. Ето какво е коментирала тя по темата: „Не можах да осъзная какво точно се случва. Беше невероятно преживяване. Видях се като воин, намушкаха ме в корема по време на битка и загинах. Почувствах се пречистена”. По време на сеанса Гал Сасон изрекъл нещо, което и до днес блондинката не може да забрави. Той ѝ казал, че в предишен живот е губила дете, затова сега толкова треперела над сина си.

„Това, през което сме преминали в други животи, се отразява на настоящето ни. Аз съм доста самоуверена, но когато става въпрос за детето, бързо се паникьосвам. Буквално се разболявам, когато сина ми не се чувства добре”, разказвала е Венета.

След време авторката на бестселъри събрала сили и отишла за втора регресия. Тогава разбрала кoй e убиeцът ѝ oт предишен живот. Събитиятa oкoлo нacилcтвeнaтa ѝ cмърт ca ce cлучили прeди някoлкo вeкa във Франция.

 „Oтврaтитeлeн пaрaдoкc – чoвeк, към кoгoтo cъм изпитвала чувcтвa в тoзи живoт, ме e удушил в прeдишeн! В гoлeми рaзмиcли cъм, oткaктo cвърши рeгрecиятa!”, изповядала се е Венета, вероятно визирайки мъжа, с когото е била във връзка след развода си. Тя е споделяла, че той е зодия Водолей, но отношенията им не успели да просъществуват дълго.

За съжаление, писателката вече не вярва в любовта. По думите ѝ след определена възраст хората не били толкова лековерни и ставали по-прагматични, а не романтични.

Иначе Венета вярва не само в регресията и астролгоията, но и в картите Таро. Самата тя наскоро пусна на пазара уникалните „Карти на Съдбата”, които се радват на невероятен успех и първите два тиража се разпродадоха за часове. „Вече ще можете да си гледате сами с моите 50 карти и книжка с обяснение към тях! Теглите си всяка сутрин, а когато имате нужда и конкретен въпрос – колкото пъти искате! Картите са много мощни и точни, изпитах ги върху себе си, а символите им са ви познати от книгите ми”, обяснява звездата.

В най-важните моменти от живота си блондинката е получава знаци от съдбата, които се изразяват в пророчески сънища. Когато започва да се занимава сериозно с писане, всеки ден вижда около себе си бели пера. „В продължение на месец около мен падаха перца. Знам, че тогава ангелите бяха с мен!”, разказвала е Венета, която винаги е с положителна настройка към случващите се около нея събития. Дори когато има трудни периоди, журналистката не се отчайва и е убедена, че най-доброто за нея предстои.

Райкова преживя тежък период през последната година и половина, но сега се чувства като преродена и е готова да посрещне по-щастливи и спокойни дни. Водещата премина през операция на коляното, придружена със силни болки, но се надява, че житейските изпитания са останали зад гърба ѝ, за да може да се наслади на подаръците, които ѝ е приготвила съдбата.

Прегледана: 1140

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече