Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Елен Колева се изживява като терапевт

След като преди време обяви, че ще лекува хората с космическа енергия, актрисата Елен Колева реши да прави и терапия с театър. Тя ще бъде гостуващ лектор в група за театрална терапия в Пловдив. Планирано е курсът да продължи 5 месеца по 3 часа седмично, като целта му е да се развият умения за комуникация и взаимодействие, както и свързване „с различни аспекти на Аза”, пише в официалната обява. На финала щяло да има и представление, подготвено от курсистите, пише Уикенд.

Освен Елен Колева, другото популярно за широката публика име сред лекторите е на Евгени Будинов. Бившият депутат също ще се пробва да лекува хората с театър. В курса ще участват още двама актьори, а за цвят е поканен и един психолог. Водещата на занятията също е психоложка, която обаче има опит и като актриса и режисьор.

Дали работата във въпросната група ще окаже позитивен ефект върху психиката на участниците в нея не може да се каже от сега. Тя със сигурност ще е добре дошла за лекторите, тъй като заниманията с тях не са без пари. Колко обаче струват, не е ясно, тъй като желаещите първо трябва да попълнят формуляр, след това – да го изпратят на водещата на курса, а тя, след като изтече крайният срок за записване, би трябвало да се свърже с тях, за да им каже за цената.

Прегледана: 865

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече