Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Деси Слава е свекърва мечта

Снахата я похвали, с Майки, с когото чакат момиченце, подготвят сватба

Деси Слава не просто се разбира перфектно с бъдещата си снаха, а помежду им имало искрена обич и приятелство. Анжела, която е бременна от големия син на певицата – Майки, обяви в скорошно интервю, че има най-прекрасната свекърва и двете са в перфектни отношения, пише Уикенд.

Подчерта и, че гласовитата изпълнителка, която е едва на 44 години, ще е баба само на внучката си, иначе за обществото си остава Деси Слава.

Анжела е фризьорка по професия, макар че има висше образование. Младата дама предпочела да работи в салон за красота, защото това й доставяло удоволствие и радост, а и добри доходи. Тази работа й давала и контакти с различни хора, забавлява се и е добра в нея, така че не мислела да се преквалифицира. Любимият й Майки пък работел като шофьор и озвучител на майка си Деси Слава, но се захващал и с други начинания. Искал да трупа пари до 30-годишната си възраст, а след това щял да си почива.

Любовта между Анжела и Майки не била от пръв поглед. Познавали се отдавна, но в началото били само приятели. С времето, а и покрай споделянето на лични истории, двамата се сближили и дружбата им постепенно прераснала в любовна връзка. Бебето пък било искано, макар че не работели целенасочено да станат родители тъкмо сега. Така че когато Анжела разбрала, че е бременна, било огромна изненада за всички. Когато тя си направила тест, Майки бил в друг град заради участие на майка му. Анжела му се обадила с благата вест, а той, като я чул, затворил телефона. Причината – миел си ръцете в тоалетната и прекъснал разговора, понеже помислил, че приятелката му се шегува.

Деси Слава била втората, която разбрала, но не защото синът й казал, а защото познала. Певицата забелязала насълзените очи на Майки и веднага го попитала какво има. Разбира се, много се зарадвала. „Няма човек, който да каже, че има по-прекрасна свекърва от мен”, заяви Анжела ухилена в скорошно свое интервю.

Майки все още не е предложил брак на бременната си приятелка. Все пак младите обмислят скромна сватба, на която ще поканят само най-близките си. Искат да се венчаят край морето. Избрали са и име на дъщеря си, но го пазят в тайна. Е, разбира се, не от известната й баба. Макар че ще е млада баба, Деси Слава била изключително щастлива. Още повече, че ще има внучка, каквото било желанието й. Тъй като има двама сина, Деси Слава много искала да има и момиче в семейството.

Прегледана: 615

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече