Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Камелия разтърси с признние: 15 г. се борих да стана майка!

„Цели 15 години се борих да стана майка”, сподели Камелия преди дни в „Шоуто на Николаос Цитиридис”. И преди хитовата певица е признавала за болката и предизвикателствата, през които е минала, дори в повече подробности. Сега, вече сбъднала мечтата си, Камелия само маркира личната си история, за да вдъхне кураж на над 150 000 двойки у нас, за които знае, че водят същата нелека битка.

Камелия смята, че първият проблем у нас е демографски и изтъкна трудностите, през които хиляди трябва да преминат, за да станат родители. Системата не работела в тяхна полза и имало всевъзможни спънки, с които се сблъсквали. Защо, запита Камелия, българи, които искат да станат родители, трябва да минат през такива трудности – да пътуват в чужбина, да бъдат лъгани, отхвърляни, третирани като втора категория хора, за да сбъднат мечтата си. Мнозина се разочаровали, отказвали се, дори пропадали, пропивали се и посягали на живота си. Затова, че се чувстват негодни да станат родители. Тези впечатление Камелия добила като водеща на предаване преди години, в което неведнъж се разглеждала темата за пътя на хората с репродуктивни проблеми.

Така че певицата е наясно не само със статистика, но и с редица неразрешени все още у нас казуси. Даде и пример – жена, преборила заболяване, но тъй като лечението изисквало премахване на детеордния орган, не може да стане майка у нас. „Има генетичен материал, но няма физическата способност вече за това, че е оцеляла да стане майка”, каза блондинката и подчерта, че съвсем близо до нашата граница подобни казуси са разрешени.

Не по-малко тежка бе и борбата на хитовата певица да стане майка. В продължение на 15 години Камелия опита всичко, за да сбъдне мечтата си, като премина през много страдания – физически и психически. Проблемът при нея не бе свързан със забременяването, а с износването на плода. Това е причината звездата да преживее няколко аборта. Един от тях бил с близнаци. Малко преди рождения си ден тя била принудена да вземе решението да прекрати бременността си. „Опитах всичко, дадох максимума от себе си”, разкри Камелия и при Николаос. Пътят й към това да стане майка бил свързан с много загуби, надежди и болка. Изпитала и радости на моменти, но били кратки, и доста разочарования. „Изпитах и това да се намразя, да завиждам, може би цялата палитра от емоции и чувства, които човек е способен, но не се отказах”, каза Камелия.

Тя така и не разкри как се е случило нейното чудо. Както е известно, певицата всякога е била далеч от идеята с любимия й Цветин да осиновят дете. А сурогатното майчинство у нас е забранено със закон. Затова бе голяма изненада за всички, когато Камелия обяви, че най-сетне е станала майка. Това се случи навръх Великден тази година. Певицата, която този януари празнува 52-рия си рожден ден, публикува снимка с бебето в социалната мрежа. Чак по-късно станаха ясни полът и името му. Камелия и любимият й Цветин се радват на момченце, което се кръстили Баян.

Прегледана: 1190

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече