Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Нана заминава в САЩ - напуска "Съдебен спор" завинаги - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Нана заминава в САЩ – напуска „Съдебен спор“ завинаги

Нана Гладуиш от Нова година окончателно напуска „Съдебен спор“ и отива да живее в САЩ.

Там вече от няколко месеца съпругът й Джонатан развива успешен бизнес, пише вестник „Уикенд“. Британецът Джонатан се е преместил в Щатите много преди Нана заради своята работа.Още миналата есен бе съобщено, че американската компания ResultsCX купува основаната от него „Сиксти кей“.

Създадена през 2008 година, към миналата година в нея работеха 1300 души. Най-вероятно тази смяна на собствеността е в основата на преместването на Джонатан зад океана.

В продължение на няколко месеца Нана правела опити да бъде едновременно и на работа, и с мъжа си. Тя пътувала често до Америка и обратно и това е причината за изчезването й от ефира на „Съдебен спор“ от време на време. До Нова година тя ще продължи да се изявява като водеща, но от Нова телевизия активно й търсят заместник. Държи се това отново да бъде жена, заради силното присъствие на главния редактор Жоро Игнатов. Засега имало четири фаворитки за мястото.

Прегледана: 1165

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече