Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Мария Илиева не ще да ражда повече

Мъжът на певицата я натиска за още едно дете

Мария Илиeва е майка на две деца – София и Александър. Първородният ѝ син е от неуспешната ѝ връзка с футболиста Георги Михайлов, а момиченцето е плод на любовта ѝ с Александър Междуречки – бизнесмен и наследник на богата фамилия. Настоящата любов на певицата процъфтява и тя смело заявява, че най-сетне е открила мъжа на живота си. Въпреки това, изпълнителката категорично отказва да ражда отново. Според запознати благоверният ѝ от известно време настоявал за още едно бебе, ала звездата не искала и да чуе, пише Уикенд.

В момента Мария е ментор в шоуто за таланти „Гласът на България” и кариерата ѝ е на върха. Тя добре осъзнавала, че евентуална бременност ще я свали от сцената поне за няколко месеца, а и не искала пак да разваля добрата си форма, която постигнала със силна воля, но и с помощта на естетичната медицина. Илиева ще навърши 46 години през декември и напредването на възрастта съвсем я отказало от идеята за трето дете.

Мъжът на певицата е по-млад от нея и доскоро настоявал за още едно бебе. Той се радва на 2-годишна дъщеря от Мария, но мечтаел да се сдобие и с момче. Хора от обкръжението на Междуречки казват, че се грижел всеотдайно за доведения си син Сашко, но искал да има и биологичен наследник на фамилията. Жена му обаче категорично отказала.

Напоследък изпълнителката се е вталила драстично и нямала намерение тепърва отново да се бори с наднорменото тегло от евентуална бременност. Ето какво е споделяла тя за режима, който спазва: „Откакто дадох живот на моята прекрасна дъщеря София, често получавам въпроси какво правя, за да вляза във форма. Има жени, които изглеждат перфектно няколко месеца след раждане. Е, аз не бях от тях. Коставаше ми доста усилия и дисциплина, за да напредвам бавно, но сигурно. В основата на моите резултати неизменно стои нисковъглехидратен хранителен режим, движение, много вода (2-3 литра на ден) и непримирим ентусиазъм. Това обаче невинаги е достатъчно”. Мария не крие, че се е подлагала на серия от интервенции за стягане на тялото и намаляване на обиколките в известна клиника за естетична медицина.

Въпреки че стана майка малко преди да навърши 40, Илиева не съветва жените да чакат до последно. „Бях на 39, когато забременях за първи път. Спрямо общоприетите критерии, това си е доста късно. Смятам, че не бива много да се разчита и да се чака последния момент, но така се случиха нещата при мен. Не е било заради страх, не е било и конфликт между кариерата и личния ми живот„, откровена е звездата.

Изпълнителката на хита „Видимо доволни” е категорична, че актуалният й мъж Александър Междуречки също е причина за сияйния ѝ външен вид. Любовта ѝ давала крила и я карала да се чувства на седмото небе. Точно когато била най-разочарованата от силния пол и твърдо решена да остане самотна майка, Мария срещнала настоящия си партньор, който е със 7 години по-млад от нея. Тя многократно е споделяла, че в негово лице е намерила своя идеал.

„Съдбата ни срещна съвсем случайно. Имах ужасен ден, беше ми паднало едно участие заради пандемията и съвсем посърнала отидох на едно събиране с приятели. Първо ме впечатли с осанката си, а веднага след това с изключително красивия си, богат и вдъхновяващ ум„, връща лентата на спомените Илиева.

За дъщеря си певицата казва, че визуално повече прилича на Междуречки. „Много е сладка и изцяло прилича на баща си. Все едно сме от различни раси с нея – тя е бяла, със зелени очи и червеникава коса. Все още не я показвам публично, защото така го чувствам. Синът ми Александър пък вече е на 4 години и е голям дърдорко. Артистичен е, пее много сърдечно, но и много фалшиво. В училище много спираха тези, които пеят фалшиво, а това създава комплекси. Затова аз го насърчавам да пее”, коментира Илиева.

Явно момчето не е наследило нейния музикален талант, но пък е напълно възможно щерка ѝ някой ден да тръгне по нейните професионални стъпки.

Прегледана: 1965

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече