Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ти да видиш! Щерката на на Гала върти бизнес  за милиони!

След като се убеди, че не става за инфлуенсър, дъщерята на Гала реши да търси друг начин за забогатяване, а именно – свой собствен бизнес. И вместо да започне от нулата, както някои други, тя по стар навик тръгва директно от върха. На 26 години Мари Константин вече е собственичка на огромен комплекс от студиа в центъра на София, който струва няколко милиона.

Младата бизнесдама обяви преди дни, че отваря шикозен комплекс от студиа, в които ще могат да се снимат предавания, реклами, клипове, да се записва музика, да се организират събития и да се прави всичко останало, свързано с шоубизнес и телевизия. За целта тя е пригодила историческа сграда в центъра на София, която най-вероятно е паметник на културата. Това означава, че всеки ремонт в нея е изключително скъп и сложен, защото трябва да се съгласува с няколко държавни институции. Явно амбициозната млада дама не се е спряла пред това предизвикателство, което в общия случай би могло да откаже от идеята много други далеч по-опитни бизнесмени.

Ето как Мари е описала сградата, в която е разположила своята нова собственост: „Това е първата фабрика за тахан и захарни изделия в България, построена преди цели 125 години. Днес тя е част от културното наследство на България, а ние ѝ вдъхваме нов живот, в коридорите ѝ отново ще се споделят вълнуващи идеи, а креативни млади хора ще реализират проектите си.” Самата сграда е на 4 етажа, в които са обособени 5 снимачни студиа за отдаване под наем. В тях могат да се снимат всякакви предавания и клипове, както и модерните напоследък подкастове. Във въпросните студиа са обособени 25 сета – специално декорирани кътове, всеки от които може да се ползва за различен проект. Освен това има звукозаписно студио, зала за събития – коктейли, промоции и т.н., специализирани декори, два кухненски сета за снимки на кулинарни програми, декори по поръчка и още няколко обекта. Колко струва всичко това, не може да се каже със сигурност само от описанието, но е ясно, че става въпрос за милиони. Най-вероятно парите са от джоба на свекървата Деляна Маринова-Джуджи, за която се знае, че е като рог на изобилието за всичките си близки.

Дъщерята на Гала твърди, че заради новия бизнес не е имала време да се изявява като инфлуенсър в последните месеци. Отсъствието й от социалните мрежи породи съмнения, че може да е бременна. Мари твърди, че е отглеждала проекта си също както се отглежда бебе, доказвайки с думите си, че няма никаква представа как се отглежда бебе. Явно обаче има представа как се става богат, щом е успяла да си позволи осъществяването на такъв проект и то в историческа сграда.

През годините младата дама се е занимавала с различни неща, но никога не е тръгвала от нулата, за да изучи занаята си, а винаги е започвала направо от върха. Веднага след като завърши гимназия, тя започна да прави собствена онлайн платформа като главен редактор, ръководейки екип от млади хора на нейната възраст. След като проектът се провали, реши да става инфлуенсър и да организира събитие за блогъри от всички страни. Събитието се провали, а сайтът Lupa.bg наскоро откри, че и като инфлуенсър Мари не е била кой знае колко успешна. Близо половината от последователите й в Инстаграм са фалшиви профили. Затова пък се представи добре в предаването на Нова тв „Черешката на тортата” преди време и взе плакета на шеф Манчев за най-добра домакиня. Очаква се да има успех и със студиата, тъй като в София се снимат доста неща, а пространствата, в които това може да се прави, не са чак толкова много.

Прегледана: 2550

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече