Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Любовницата на Пламен Галев се фръцка с нов „Мерцедес“ за 250 бона

Юлиана, която никога не е работила, има автопарк за над 1 млн. лева

Любовницата на Пламен Галев – Юлиана, има нова луксозна придобивка. Къдрокосата брюнетка се е обзавела с последен модел „Мерцедес“ S-класа за около 250 000 лева. Возилото е произведено в началото на 2023 година и държанката на мафиота е първият му собственик, научи „Уикенд“. Колата е обзаведена с всички екстри и е решена в актуалния цвят „шампанско“. Тя е със задължителния номер 9922 и софийска регистрация.

Юлиана Бельовска има в гаража си огромен автопарк от коли, всяка на стойност поне 150-200 бона. Смуглата красавица има лъскав син джип „Мерцедес“ G-класа за над 250 бона, до него стои паркирано спортно синьо „Порше Панамера” за около 200 000 лева. Дългогодишната метреса на Галев се радва още на лимузина „Ауди А 8“ за поне 130 000 лева и „Ауди А 7“, а няколко по-скромни коли са дадени за шофиране на роднините й, както и обслужващия персонал. С всички коли, автопаркът й надхвърля 1 млн. лева.

Често всичките лимузини стоят паркирани пред панелен блок в дупнишкия квартал ж.к. „Бистрица”. Там Юлиана има апартамент над жилището на родителите си. Входът е в рязък контраст със съседните – прилежно ремонтиран, пребоядисан, луксозен, с обособена караулка на дежурен пост, който денонощно следи за сигурността на брюнетката и семейството й. Именно пред блока тя паркира триумфално всичките си коли, а не в къщата, която построи преди около 2 години. Явно на Юлиана повече й харесва животът в панелния блок.

Дупничанката никога не е работила – нещо, от което в нормална държава биха се поинтересували от НАП например, които да я попитат откъде тогава са й доходите и как точно парите на издирвания от Интерпол Галев стигат до нея. Хубавицата се залюбва с Пламен още като ученичка и той я взима под опеката и издръжката си, независимо, че е женен. Официалната съпруга се примирява с това обстоятелстмво.

Всички автомобили на къдравелката са купени с парите на бандита, който е издирван от Интерпол. Припомняме, че в началото на годината почина „братът” на Пламен – Ангел Христов-Геле. Той се прибра тайно в България и издъхна покосен от инфаркт в дома си в дупнишкото село Ресилово. Геле и Пламен напуснаха страната през 2011 г., след като бяха осъдени за организирана престъпна група. И до днес не е ясно как Ангел Христов е влязъл у нас. Върви слух, че е бил докаран в ковчег.

Прегледана: 2020

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече