Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Радина Червенова махната от „Преди обед“, защото била „стара”

Радина Червенова е една от водещите, чието бъдеще в „Преди обед” засега не е ясно. Едва ли ще е пресилено да се каже, че тя е най-голямата звезда в екипа, има най-дълга и успешна кариера в сравнение с всички останали в предаването и познава работата в телевизията като петте пръста на ръката си. В същото време обаче от медията явно целят да привлекат съвсем млада публика, за която легендата, преместила се в Би Ти Ви от БНТ, е непозната.

Най-обидно било, че тя научила буквално дни преди старта на сезона, че няма да е на екран. На 65-годишната легенда на „По света и у нас” в прав текст било казано, че е твърде стара, а екранът обичал „млади и умни хора”. Червенова била доста разстроена от тази безобразна проява на дискриминация, която по света би предизвикала земетръсен скандал, но тук минава и заминава просто ей така.

Въпреки това обаче Радина все още не е напълно задраскана от идеите за бъдещо развитие на шоуто. С нея в момента текат разговори как може да се впише в новата концепция на „Преди обед”, твърдят източници на „Уиканд”. От октомври в предаването щяло да има нови рубрики и е възможно някои от тях да бъдат водени от Червенова. Другата възможност била тя да прави подкаст, който да се разпространява чрез сайтовете на медийната група. Не е ясно дали обаче огорчената Радина ще се съгласи да остане. „Ако съм на мястото на шефовете в Нова, веднага бих я поканил за лице – тя строи страхотно на екран и публиката я обожава”, коментира известен тв продуцент.

Прегледана: 1585

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече