Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Андреа закъса сериозно със ставите - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Андреа закъса сериозно със ставите

Андреа притесни публиката си, след като не се появи на своя изява и публикува в социалните мрежи причините за това. „Поради халтави стави, болката превзе моя организъм. Не искам да се излагам и се извинявам, че няма да можем да бъдем заедно тази вечер“, обясни певицата, пише Уикенд.

Блондинката никога досега не бе признавала публично за сериозния си проблем, но болката очевидно подтикна дивата към пълна откровеност. Заболяването, което в нейния случай е генетично, е сериозно. „Това е проблем, с който моята майка се бори години наред, много пъти ми пречеше да се държа права“, призна си Андреа.

Изразът „халтави стави“ се използва да обозначи стави с изразена гъвкавост и подчертана еластичност, като проблемът може да бъде предпоставка и за възникване на редица усложнения. Случаят на изпълнителката е точно такъв. Андреа геройски се справя с всички препятствия, пред които животът напоследък я изправя.

Прегледана: 1240

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече