Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Близките й в паника: Какво става с болестта на Дара Екимова?

Певицата е болна, не може да си седи на краката

Вече две седмици Дара Екимова е болна на легло и едва седи на краката си. Това призна самата певица, която два пъти отлага концерт заради проблеми със здравето, без да споделя диагнозата си. Затова пък показа снимка от лечебно заведение, на която се вижда табела с надпис „Център за асистирана репродукция”. Дали пък не е бременна?

„Последните два дни правя всичко възможно, за да закрепя тялото си, но опитите са неуспешни. Поддържам много висока температура, която трудно се повлиява от лекарства. Организмът ми се бори с всички сили. Бях убедена, че до днес всичко ще е наред, но едва стоя на краката си”, написа Дара в социалните мрежи на 22 август, пише Уикенд. Повод за това откровение беше концерт, насрочен за същата дата, който се наложи да бъде отменен заради влошеното здраве на младата Екимова. Певицата го насрочи за 31 август, смятайки, има достатъчно времето, за да оздравее дотогава. Но се оказа, че греши. Вместо да се подобри с болестта, състоянието й се е влошило и се е наложило да я приемат в болница.

На петия ден от престоя в лечебното заведение 21-годишната изпълнителка сподели през социалните мрежи, че състоянието й се подобрява, но не достатъчно, за да бъде изписана. Съответно тя за втори път отмени концерта си, който трябваше да е в Бургас. Този път не насрочи нова дата, тъй като не е наясно кога отново ще може да е на сцената. „Днес е ден 5 от моя престой в болницата. Не съм подозирала, че състоянието ми може да се окаже толкова тежко. Няма да ви лъжа, бяха доста трудни 5 дни и физически, и психически, но благодарение на лечението, както и на подкрепата на близките ми хора, днес се чувствам много по-добре и мога да се прибера вкъщи съвсем скоро. Сега обаче започва възстановяване. Мислех, че като ме изпишат, веднага ще мога да се кача на сцената, да се върна в залата, да продължа към нормалното си любимо забързано ежедневие, но се оказа, че ще ми трябва още време и търпение, за да се върна към нормалността.” Това написа Дара на 29 август.

Какво може да е причинило подобен тежък здравословен проблем у едно младо, жизнено и на вид здраво момиче. Дъщерята на Ива Екимова не разкрива диагнозата си, но показва снимки от болницата. На една от тях се вижда табела, която оказва посоката към Център за асистирана репродукция, а надписът от другата страна на табелата е „Аула”. Това показва, че Дара лежи в университетска болница и явно в нея лечение търсят жени, които имат проблеми със забременяването. Възможно ли е да е бременна?

Младата певица доскоро категорично подчертаваше, че не планира скоро да ражда. В края на миналата година тя разкри, че се е сгодила, но засега приоритет била нейната кариера, а не раждането на дете, което ще изисква много грижи и би могло да я откъсне от сцената. Оттогава досега обаче е минало доста време и не е изключено Дара да е променила мнението си. Възможно е да е забременяла и това да е възпрепятствало лечението й със силни лекарства, когато се е разболяла, тъй като те биха могли да навредят на плода. Това пък може да е било причина болестта да се задълбочи дотолкова, че да се наложи прием в болница. Ако е така, бременността най-вероятно е в самото си начало, защото тялото на певицата не изглежда променено в сравнение с преди. Разбира се, възможно е да става въпрос и за съвсем различна причина, която я е вкарала в болница.

Каквато и да е истината за състоянието й, ясно е, че певицата не иска да я споделя изцяло, а я разкрива само дотолкова, че да обясни причините за отсъствието си от сцената. Всички й желаят бързо оздравяване, но явно ще е нужно време, за да се върне към концертите.

Прегледана: 2670

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече