Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Семейството на Фики Стораро пее цяла вечер за рождения ден на Еслем

Дъщерята на Фики празнува като истинска принцеса

Фамилия Стораро се събра, за да отпразнува в тесен семеен кръг втория рожден ден на дъщерята на Фики – Еслем, пише България Днес. „Празнувахме само с най-близки приятели и роднини. Винаги съм държал да се обграждаме само с хора с чисти сърца, които искрено желаят доброто на семейството ми и малката ми принцеса. Прекарахме си страхотно с обилна почерпка и хубава музика. Като музикално семейство пяхме цяла вечер“, сподели Фики Стораро по повод рождения ден на дъщеря му.

Еслем е второто дете на Фики и съпругата му Гюлджан. Щерката се роди на 21 август 2021 г. Двамата имат и 5-годишен син, който носи името на бащата на Фики – Тони. Еслем е първото момиче от много години насам в рода на фамилия Стораро и вече е слабост на дядо си, който е баща на двама сина – Фики и Емрах.

„Със съпругата ми и цялото семейство подготвихме много изненади за Еси. Любимите й герои – Маша и Мечокът, оживяха, за да я поздравят, а розовият цвят присъстваше навсякъде, точно като за истинска принцеса. Имаше и много подаръци, но най-големият подарък, който имаме всички, не е материален. Това е, че цялото семейство сме заедно и се подкрепяме както в добро, така и в лошо. За мен това е най-голямото щастие и благоденствие на всички ни“, заяви с умиление фолкпевецът. 

Прегледана: 1210

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече