Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Мегз набива лютеница за ВИП-ове

Скандалната дизайнерка Миглена Каканашева-Мегз известно време стоеше встрани от социалните мрежи, но преди дни се завърна с впечатляващо включване. Тя показа в Инстаграм своя снимка с огромна филия, намазана с лютеница, на която се наслаждава в луксозен ресторант, пише Уикенд.

Оказва се, че светската лъвица е сънувала родното лакомство дни преди да се върне в България от арабския свят, в който напоследък пребивава.
„Няколко дни преди да си дойда започнах да я сънувам. Счупих си крака точно преди полета и трябваше, веднага като кацнем, да отидем първо в „Пирогов”. Викам не, моля ви, по пътя за „Пирогов”, първо спрете на първия супермаркет и ми вземете горещ хляб, лютеница и една лъжица. Яла съм я в колата като малко дете. Вече съм на 6-7 буркана”, пише Мегз.

Последователки на дизайнерката се шегуват с вида й, докато се наслаждава на дебелата си филия. „И аз ям лютеница с бяла рокля и прическа”, коментира иронично една от тях. На снимката, която Каканашева е показала, не се вижда счупен крак, но личи, че не е случаен кадър, а плод на специална подготовка.

Освен, че е в луксозна обстановка, дизайнерката си е правила специален грим, прическа, подбрала е впечатляващ тоалет, а нищо чудно да е наела и професионален фотограф за случая.

Прегледана: 655

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече