Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Радина Кърджилова стана блондинка и забегна на село

Радина Кърджилова избяга от суетата на града и заживя на село, но само до края на лятото. Наесен тя ще се върне в София, защото децата ѝ Йоан и Христо трябва да ходят на детска ясла и на училище. Сега обаче звездата се е посветила на спокойния живот в провинцията. Междувременно е посетила пещера Магурата и Белоградчик. „Семейство… Тичане по двете момчета, чудно трипче!”, коментира актрисата.

Преди да се отдадат на селския живот, Радина и мъжът ѝ Деян Донков отскочиха до морето. Те обичат да почиват на каравана или на палатка, за да се сливат с природата. Артистите предпочитат спокойствието на къмпингите пред шума на претъпканите хотели. Това помага и на заниманията им с йога. От известно време Кърджилова е запалена по медитацията, увлякла и половинката си. Тя е споделяла, че по този начин се бори със стреса, освен това се грижи за физическото си здраве и за психиката си.

Като по-млада, Радина имаше продължителни епизоди на депресия, страдаше и от анорексията. За щастие, тези проблеми са вече зад гърба й. Тя е разказвала, че успяла да преодолее тревожността си именно с йога и медитация.

Откакто се занимава с подобни практики, Радина се е върнала към правилните хранителни навици и вече не прилича на вейка. Допреди няколко години жената на Деян Донков изглеждаше като скелет и мнозина подозираха, че е болна от анорексия. Тя тежеше не повече от 45 кг и сякаш живецът бе изпарен от нея. След раждането на двете си деца обаче се съвзе и се чувства значително по-добре.

Прави впечатление, че Радина вече не е в отбора на брюнетките. Тя е изрусила косата си, макар че има риск изсветляването да изгори кичурите ѝ и да ги съсипе. Актрисата не за първи път става блондинка. Обикновено го прави през лятото, а зимата се връща към по-тъмните тонове.
Кърджилова поддържа мнението, че една жена трябва да се грижи за визията си. „Това, разбира се, не трябва да се превръща във фиксация. Няма грозни хора, има неподдържани хора. Умората също влияе на външния вид, когато сме нещастни също. Затова за мен най-голямото лекарство е да пътувам и да съм със семейството си”, разказвала е звездата.

Освен мъжа си Деян Донков, тя има две много близки приятелки, с които споделя всичко още от ученичка. „Те са жени в пълния смисъл на думата. Майка ми също! Тя е моят пример в живота!”, коментирала е Радина.

Според нея най-модерният тренд сред дамите трябва да бъде неподправената красота. Тя също се стреми към такава и засега избягва естетичните корекции. Кърджилова винаги е разчитала на естествения си чар и продължава умело го използва, пише „Уикенд“.

Прегледана: 1395

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече