Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Заора дъното! Тото подлъга всички с откраднато видео – не успя да замаже грандиозния си гаф

Йонислав Йотов – Тото продължава да копае дъното с всяка следваща крачка, с която се опитва да се оневини покрай скандала с Тити Папазов. Той пусна клип от затвора, в което се опита да се представи като жертва, но гафът му няма да получи желаната прошка, пише Блиц.

Истината се оказа друга и за пореден път Тото бе спипан в нагла измама и си спечели още повече хейт. Въпросното видео се оказа копирано едно към едно от американски влогър. 

Новото видео показва как Йотов седи с оранжев гащеризон, напомнящ на американските затворнически униформи, в стая като килия. На вратата ѝ се появява надпис „Cancelled“, а оттам започва и „беседата“ на Тото за това какво представлява културата на изключването на популярни личности заради техни неадекватни постъпки – и защо те трябва да бъдат приети обратно в обществото, щом като се извинят, както направи той.

Кражбата на Тото бе хванаха от влогъра Любомир Жечев, който го изобличи пред феновете му и тези, които все още вярват на лъжете и машинациите на Тото. 13-минутният клип на Йотов е почти дословно копие на американски видеоклип в YouTube от 2022 г., озаглавен „How Cancel Culture Destroyed an Entire Generation“.

Не просто темата е същата – структурата е същата, цели пасажи от текста на Тото са копирани дословно, както и някои части от видеопокритието. Разликата между българския и американския клип е в това, че Тото е главният герой в ролята си на „осъдения“ – и взема наготово пледоария, базирана изцяло върху американския културен контекст.

Прегледана: 915

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече